Metsästyshousu Chevalier Gallegos Hydbride W

Metsästyshousut naisille! Chevalierin kevyet metsästyshousut joissa vedenpitävyyttä polvista alaspäin. Ei kastu lahkeet ruohikossa

38,70

Metsästyshousu Chevalier Gallegos Hydbride W

SKU 5991ttw Categories ,

Kuvaus

Kevyttä metsästyshousua kaipaavalle tämän syksyn uutuus Chevalierilta!
Chevalierin Gallegos Hydbride housut on valmistettu pehmeästä harjatusta puuvilla/nailoniseoksesta. Nämä tekevät housuista lähes äänettömät luonnossa kulkiessa. Housut ovat vesitiiviit polvista alaspäin. Samoin takamuksessa on vesitiiveys, joten voit huoletta istahtaa vaikka kannon nokkaan eikä takapuoli kastu. Chevalier Gallegos Hybride housuissa on myös käytännöllinen vetoketjullinen sivutasku toisella puolella ja toinen sivutasku on suojattu läpällä. Takatasku on myös varustettu vetoketjulla.

Chevalier asusteet ovat laajalti tunnettu metsästäjien keskuudessa laadukkaanna merkkinä jolla on historiaa paljon takana. Chevalierin valikoima on todella laaja ja siksi siltä löytyykin erinomaisia tuotteita todella moneen käyttöön. Oli kyseessä sitten perinteinen metsästäjä, linnustaja, koiraharrastaja tai ihan retkeilijä on kaikille olemassa omat räätälöidyt tuotteet. Asusteissa käytetään edullisissa malleissa chevalite ja windblocker kalvoja, kun taas kalleimmissa kalleissa on aidot windstopper ja core-tex kalvot. Monien mielestä varsinkin Chevalier Core-Tex asut ovat parasta mitä metsästäjä voi päällänsä pitää, eikä sitä käy kiistäminen sillä tuotteet ovat aina todella viimesteltyjä taskuista tikkauksiin.

Lisätiedot

Koko

38, 40, 42

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.