Ulkoilujalkine Halti Fara low UX

Jämäkkäpohjainen ulkoilujalkine vedenpitävällä kalvolla metsäpoluista kaupunkikävelyyn.

Original price was: 119,00€.Current price is: 59,50€.

Ulkoilujalkine Halti Fara low UX

Kuvaus

Miesten vedenpitävät ja hengittävät ulkoilujalkineet monipuoliseen ulkoiluun. Halti Fara ulkoilujalkineilla sujuu niin kävelylenkit kuin retkeily metsän siimeksessä. Kenkien tekstiilipäällinen on tehty kierrätetyistä PET-pulloista joten ympäristöasiatkin on otettu huomioon. Kosteutta siirtävä tekstiilivuori, ja vedenpitävä DrymaxX®-kalvo pitävät jalat kuivina joka säällä. Haltin GripmaxX Antislip -pohja antaa hyvän pidon epätasaisessa maastossa, ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja tehden kävelystä kevyttä ja mukavaa.

Materiaali 1: Recycled textile. Tekstiili päällinen on valmistettu kierrätetystä, PET pulloista valmistetusta, polyesteristä. Vahvikkeet keinoainetta.
– Materiaalikoostumus: 100% Polyesteri
Materiaali 2: Mesh. Tekstiili vuori
– Materiaalikoostumus: 100% Polyesteri
Materiaali 3: DrymaxX®
– Materiaalikoostumus: 100% PU
Ulkopohja: Halti GripmaxX Antislip: Phylon välipohja, kuminen ulkopohja
Sisäpohja: Irroitettava, muotoiltu pohjallinen
Teknologiat: DrymaxX®, Eco, Halti GripmaxX Antislip, THINK ahead
Tuotteen sertifikaatit: Recycled material

DRYMAXX
DrymaxX –merkillä varustetut tuotteet ovat suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa. Ne tarjoavat suojaa ja mukavuutta silloinkin, kun sataa, tulee ja tuiskuaa. Niiden toimivuuden takeena ovat aina sekä tuotteen DrymaxX – materiaali että sen rakenteelliset yksityiskohdat.

DrymaxX on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä materiaali, joka soveltuu käytettäväksi ankarissakin olosuhteissa. DrymaxX – tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu niin, että kaikissa niiden rakenteissa on huomioitu kosteuden pääsyn estäminen tuotteen sisälle. Kaikki saumat ovat suojattu saumateippauksilla. Brodeeraus ja merkkien kiinnitykset ovat teipattu tuotteen sisäpuolelta. Taskurakenteet, vetoketjut ja tuuletusaukot ovat suunniteltu niin, että kosteus ei pääse tuotteen sisärakenteisiin. DrymaxXia käytetään vaatteiden lisäksi jalkineissa ja käsineissä.

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

HALTI ECO-LABEL
Halti ECO-merkityn tuotteen tulee täyttää minimissään ainakin yksi alla olevista kriteereistä:

se on valmistettu bluesign®-hyväksytystä materiaalista
se on valmistettu kierrätetystä materiaalista
siinä on PFC-vapaa viimeistelykäsittely
se on valmistettu luomupuuvillasta
siinä on käytetty korkealaatuista untuvaa, joka on peräisin tarkoin valvotuilta tuottajilta ja on saatu ruokateollisuuden sivutuotteena

GRIPMAXX ANTISLIP
Haltin tuotekehittelemä, suomalaiseen jalkaan sopivalla lestillä oleva ulkopohja jota käytetään Haltin ulkoilukäyttöön tarkoitetuissa jalkineissa. Rullaava pohjaratkaisu joka on testattu ja kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin ja siinä yhdistyvät kuminen ulkopohja sekä iskuja hyvin vaimentava Phylon välipohja.

Lisätiedot

Koko

41

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.