Merinovillapaita Dovrefjell

Merinovilla on takuuvarma valinta aluskerrastoksi. Dovrefjell merinovillaiset alusasut on valmistettu 100% Merinovillasta, joka säilyttää vartalon lämmön erinomaisesti. Merinovilla alusasut hengittävät hyvin ja siten kosteus siirtyy läpi kohti ulompia kerroksia ja tunnet olosi kuivaksi ja lämpimäksi.

49,90

Merinovillapaita Dovrefjell

Kuvaus

Talven varmin valinta aluskerrokseksi on merinovilla. Dovrefjell merinovilla-alusasujen väri on meleerattu harmaa, turkoosin sinisillä ompelutereillä tehostettuna. Dovrefjell Classic Merinovilla-alusasut ovat vahvuudeltaan 185 g ja ovat 100% merinovillaa, joka poistaa ja eliminoi hajua luonnostaan.

Merinovilla on aito 100% luonnontuote!
Se lämmittää, hengittää ja siirtää kosteutta pois iholta erinomaisesti. Tämän vuoksi johtavat alusasuvalmistajat käyttävät merinovillaa kun olosuhteet ovat äärimmäisen kovat. Merinovilla-asun voit laittaa suoraan ihoa vasten ja se sopii hyvin myös niille joille tavallinen villa aiheuttaa ylimääräisiä akrobaattisia liikkeitä. Merinovilla ei kutise eikä hiosta, ja se pitää ihosi ja olosi kuivana. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen tuote, joten se myös neutralisoi ja eliminoi esimerkiksi hien hajua!

Dovrefjell merinovillaiset alusasut on valmistettu 100% Merinovillasta, joka säilyttää vartalon lämmön erinomaisesti.
Merinovilla alusasut hengittävät hyvin ja siten kosteus siirtyy läpi kohti ulompia kerroksia ja tunnet olosi kuivaksi ja lämpimäksi. Ja jos et vielä tiennyt merinovillatuotteet ovat myös siitä mukavia että pesua ei juurikaan tarvita, heitä housut hetkeksi ulos ja kappas saat ne hetken perästä raikkaana takaisin käyttöön. Luonnonkuituna merinovilla niinsanotusti puhdistaa itse itsensä. Ja nyt heräsi kysymys; kuinka ne sitten pestään… No se onnistuu pesukoneessa 40 asteessa ja mielellään villapesuohjelmalla. Ja pesuaineeksi valitaan merinovillan pesuaine joka säilyttää villan omat luontaiset ominaisuudet eikä liuota kuiduista tärkeitä rasvoja pois.

Dovrefjell on Norjan suosituimpia ja tunnetuimpia metsästys-, kalastus- ja vapaa-ajan vaatemerkkejä jo yli 20 vuoden kokemuksella. Dovrefjell vaatemerkki on tullut markkinoille jo vuonna 1997 ja nimensä se on saanut vaikuttavan Dovrefjell tunturin mukaan.Vuosien saatossa siitä on tullut yksi Norjan suosituimpia ja käytetyimpiä vaatemerkkejä metsästäjien keskuudessa. Dovrefjell asuissa laadukkuus ja perinteet yhdistyvät uusimpaan teknologiaan. Dovrefjell tunturit ovat norjalaisille sama asia, kuin Halti tunturit suomalaisille. Mahtavan Dovrefjell tunturin korkein piste kohoaa aina 2286 metrin korkeuteen. Rauhoitettu ja massiivinen myskihärkä (myskox) tavataan Norjassa juuri Dovrefjell tuntureilla. Tämän vuoksi myskihärkä on ollut luonnollinen valinta edustamaan Dovrefjell logoa.

Katso myös valmistajan kotivut

Lisätiedot

Koko

M

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.