Merinovillahousut W Alaska

Jos kaipaat itsellesi kylmällä lämmittävää ja lämpimillä viilentävää, hajutonta, mukavan tuntuista ja vielä kaiken kukkuraksi kosteutta tehokkaasti siirtävää kerrastohousua se on nyt tässä. Merinovilla on luonnon oma ihme, joka mukautuu moneen käyttöön lämpötilan mukaan

49,90

Merinovillahousut W Alaska

SKU 543412 Category

Kuvaus

Jos kaipaat itsellesi kylmällä lämmittävää ja lämpimillä viilentävää, hajutonta, mukavan tuntuista ja vielä kaiken kukkuraksi kosteutta tehokkaasti siirtävää kerrastohousua se on nyt tässä. Merinovilla on luonnon oma ihme, joka mukautuu moneen käyttöön lämpötilan mukaan.

Merinovillakuidun mikroskooppisen pienet ilmataskut toimivat luonnollisena ilmastointimekanismina, joka viilentää kuumalla ja lämmittää viileällä. Lisäksi merinovilla hengittää luonnostaan tehokkaasti sekä siirtää kosteutta ulompiin kerroksiin, kuten hyvän aluskerrastopaidan kuuluukin. Kerrastokamppeilla on käyttötapansa puolesta taipumus ruveta haiskahtelemaan, mutta merinovillan kanssa tätäkään ei ole syytä liiaksi murehtia: se kun on luonnostaan antibakteerista ja siten hajuja hylkivä materiaali.

Ja mikä parasta merinovillahousut ovat todella helppohoitoiset: useimmiten merinovillan puhdistamiseen riittää kunnon tuuletus.

Hoito-ohjeita: Koska merinovilla on pitkälti itsestäänpuhdistuva materiaali, merinovillaisten vaatteiden pesemistä kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää – säännöllinen tuuletus riittää. Jos peseminen kuitenkin on välttämätöntä, käytä villanpesuohjelmaa, matalaa pesulämpötilaa ja merinovillalle tarkoitettua pesuainetta.

Tuotetiedot:
100-prosenttinen merinovillahousut naisille
Luonnostaan kosteutta siirtävä ja hengittävä merinovilla on ylivertainen kerrastomateriaali
Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen ja hajuja hylkivä materiaali: pysyy siis raikkaana pidempään
Pesun sijaan merinovillalle yleensä riittää tuuletus: lue hoito-ohjeet tuotekortin lopusta
Puhtaan merinovillan hengittävyys peräti 180g/m²
Väri: tummanharmaa

Lisätiedot

Valmistaja

Alaska

Koko

XS, S, M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.