Marttiini Pikku Condor puukko

Marttiini Pikku Condor on näppärä pikkupuukko pienelle puukonkäyttäjälle. Sormisuoja estää suuremmat vahingot joten puukko sopii hyvin ensipuukoksikin.

36,90

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Marttiini Pikku Condor puukko

Kuvaus

Marttiinin Pikku Condor on näppärä pikkupuukko isolle ja pienelle puukonkäyttäjälle.
Terämateriaalina on helppohoitoinen ruostumaton kromiteräs. Karhennettu kumikahva ja sormisuojahela takaavat pitävän otteen puukosta. Kahva on kooltaan sopiva nuorten käteen, mutta puukko on myös näppärä työkalu aikuisen käteen tarkkuutta vaativissa vuolutöissä.
Puukossa on musta nahkatuppi.

Tuotetiedot
Terän pituus 9 cm
Koko pituus 19 cm
Terämateriaali ruostumaton kromiteräs
Kahvamateriaali kumi
Tuppimateriaali nahka

Kahva:
Puukon kahvassa käytettävä kumiseos on ergonomisesti muotoiltu, mikä kestää konepesun, helppohoitoinen, hygieeninen ja turvallinen. Kahvan karhennus ja sormisuoja takaavat turvallisuuden

Terä:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on helppohoitoinen ja terävyys säilyy pitkään. Kromin osuus teräseoksessa on 13% ja seoksen kovuus 53-54 Rockweilin yksikköä. Teroittamiseen suositellaan timanttiteroitinta.

Marttiinien käyttämät nahkatupet valmistetaan joko kasvis- tai kromiparkitusta härännahasta. Nahkavuodat ostetaan Euroopasta ja Etelä-Amerikasta. Tuppeja on luonnonvärisiä ja värjättyjä.

Tuppi:
Puukkojen tupet on enimmäkseen käsityötä, koska jokaisen tupen tulee olla juuri oikean kokoinen ja mallinen. Näin ne luovat täydellisen parin puukon kanssa. Nahasta leikataan malliraudalla oikean kokoinen leike, joka liimaataan saumoista ompelua varten. Useimmissa tupeissa on muovinen lesta sisällä, lesta suojaa terää ja samalla tukee tuppea.

Lisätiedot

Valmistaja

Marttiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.