Partiopuukko

Marttiinin Partiopuukko on ollut vuosikymmenien ajan partiolaisten menossa mukana. Turvallisuutta puukon käyttäjälle luo kaksipuolinen sormisuoja joten partiopuukko soveltuu mainosti myös ensipuukoksi.

37,90

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Partiopuukko

SKU 508010 Category

Kuvaus

Puukko kuuluu jokaisen partiolaisen viralliseen asuun ja varustukseen.
Marttiinin Partiopuukko onkin ollut vuosikymmenien ajan partiolaisten menossa mukana. Turvallisuutta puukon käyttäjälle luo kaksipuolinen sormisuoja joten partiopuukko soveltuu mainosti myös ensipuukoksi.
Tupessa on painettuna partiotunnus.

– Terän pituus: 9 cm
– Koko pituus: 19 cm
– Terämateriaali: Ruostumaton kromiteräs
– Kahvamateriaali: Koivu, lakattu
– Tuppimateriaali: Nahka

Kahva:
Pariopuukkossa käytettävä kahvamateriiali on suorasyistä koivua. Koivua käyttämällä on saatu kestävä ja tyylikäs kahva.

Terä:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on helppohoitoinen ja terävyys säilyy pitkään. Kromin osuus teräseoksessa on 13% ja seoksen kovuus 53-54 Rockweilin yksikköä. Teroittamiseen suositellaan timanttiteroitinta.

Marttiinien käyttämät nahkatupet valmistetaan joko kasvis- tai kromiparkitusta härännahasta. Nahkavuodat ostetaan Euroopasta ja Etelä-Amerikasta. Tuppeja on luonnonvärisiä ja värjättyjä.

Tuppi:
Puukkojen tupet on enimmäkseen käsityötä, koska jokaisen tupen tulee olla juuri oikean kokoinen ja mallinen. Näin ne luovat täydellisen parin puukon kanssa. Nahasta leikataan malliraudalla oikean kokoinen leike, joka liimaataan saumoista ompelua varten. Useimmissa tupeissa on muovinen lesta sisällä, lesta suojaa terää ja samalla tukee tuppea.

Lisätiedot

Valmistaja

Marttiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.