Ledlenser lyhty

Ledlenser ML6 lyhtyvalaisin on suunniteltu erityisesti leiriolosuhteisiin, mutta soveltuu käytettäväksi toki muuallakin. Leiriolosuhteissa hämärän ja pimeän aikana valaisin lisää turvallisuutta, mutta myös viihtyisyyttä.

89,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Ledlenser lyhty

Kuvaus

Ledlenser ML6 lyhtyvalaisin on suunniteltu erityisesti leiriolosuhteisiin, mutta soveltuu käytettäväksi toki muuallakin. Leiriolosuhteissa hämärän ja pimeän aikana valaisin lisää turvallisuutta, mutta myös viihtyisyyttä. Ladattava, pienikokoinen mutta tehokas lyhty valaisee 550 lumenin tehollaan suuremmankin tilan. Valotehon voi säätää portaattomasti 550 – 20 lumenin välillä ja boost teholla lyhty tuottaa jopa 750 lumenin valotehon. Lyhdyssä olevat fluorisoivat osat näkyvät hyvin pimeässä, joten lyhty löytyy vaivatta esim. pimeässä teltassa. Lyhdyssä on punainen lukuvalo ja lyhtyä voi käyttää USB -liittimen avulla myös varavirtalähteenä esim. puhelimen lataukseen.

Lyhdyssä on integroitu kuminen ripustuslenkki sekä magneettinen pohja, joten ripustaminen käy vaivatta. Mukana tulevan erillisen pöytäjalustan pohjasta löytyy myös esiintaittuva metallinen koukku joten jalustaa ei tarvitse irroittaa mikäli lyhty halutaan ripustaa roikkumaan. Lyhdystä löytyy myös kuljetuslukitus, jolloin valo ei syty vahingossa, lyhtyä esim. rinkassa kuljetettaessa.

Tekniset tiedot

550 – 20 lumenia ( Boost 750 lumenia )
1 kpl Li-Ion akku 18650 3,6V, 3200 mAh
USB lataus
Power Bank -toiminto
Pituus 17,8 cm
Halkaisija 42 mm
Paino 280 g sis. Akku
IP54

Lisätiedot

Valoteho

550 – 20 lumenia ( Boost 750 lumenia )

Valmistaja

Ledlenser

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.