Led Lenser P7R core ladattava käsivalaisin

P7R Core sopii yleisvalaisimeksi käyttäjälle, joka tarvitsee tehokasta ja ladattavaa valaisinta. Ledlenser P7R Core on helppokäyttöinen, valaisimessa on neljä eri valotoimintoa ja yksi käyttökytkin, jolla ohjaat kaikkia valaisimen toimintoja.

99,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Led Lenser P7R core ladattava käsivalaisin

SKU 502181 Category

Kuvaus

Uusi Ledlenser P7R Core käsivalaisin on suositun P7R mallin päivitetty versio. Uusi ladattava Ledlenser P7R Core tarjoaa entistäkin enemmän valotehoa kompaktissa paketissa.

P7R Core sopii yleisvalaisimeksi käyttäjälle, joka tarvitsee tehokasta ja ladattavaa valaisinta. Ledlenser P7R Core on helppokäyttöinen, valaisimessa on neljä eri valotoimintoa ja yksi käyttökytkin, jolla ohjaat kaikkia valaisimen toimintoja. Valaisimessa on yhdellä kädellä tapahtuva valokeilan tarkennus Speed Focus ja AFS-tekniikka, jolla säädät valokeilaa portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Monikäyttöinen valaisin joka tarjoaa erinomaisen valotehon ja monipuoliset valaisutoiminnot. P7R Core on varustettu 21700 Li-ion akulla, joka tarvittaessa vaihtaa. Flex Sealing -teknologian ansiosta, P7R Core on täysin pölytiivis ja se kestää upotuksen 1,5 metrin syvyyteen jopa puoleksi tunniksi. Nämä ominaisuudet tekevät tästä valaisimesta varsinaisen joka paikan valaisimen.
Helppo magneettilataus!

Tekniset tiedot:
Valoteho: 1400 ( boost ) / 1000 / 440 / 15 lm
Akku: Li-ion 4800 mAh 3,7V
Paino: 202 g ( sis. akku )
Pituus: 158 mm
AFS –valokeilan säätö
Magneettilataus
IP68
Kuljetuslukitus
Toimitussisältö: akku, mageneettilatausjohto, rannelenkki

Ledlenser -valaisinten takuu on 5 vuotta ostopäivästä lukien. (Pidennetty takuuaika koskee kaikkia Ledlenser-tuotteita, joiden ostokuitti on päivätty 1.1.2016 tai sen jälkeen. Ennen vuotta 2016 ostetuilla Ledlenser -valaisimilla on 2 vuoden takuu ostopäivästä lukien. ) Rekisteröimällä valaisimen netissä ja käyttämällä tuotteen pakkauksesta löytyvää yksilöllistä koodia, pitenee tuotteen takuu 7 vuoteen. Ledlenser Solidline malliston takuu on 2 vuotta. Solidline takuuta ei ole mahdollista pidentää rekisteröimällä.

Takuu kattaa valmistusvirheestä aiheutuneet viat. Takuu ei kata paristoja eikä väärinkäytöksestä aiheutuneita vikoja. Mikäli tuotteeseen ei löydy varaosia, voidaan tuote korvata uudella vastaavalla tuotteella. Takuuhuoltoon lähetettävän valaisimen mukana on oltava ostokuitti josta ilmenee valaisimen ostopäivä. Jos valaisin on jäänyt puristuksiin, sulannut kuumuudessa yms., ei takuu korvaa ko. tuotetta.

Lisätiedot

Valoteho

1400 ( boost ) / 1000 / 440 / 15 lm

Valmistaja

Led Lenser

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.