Classic Ruokatermos + Spork 0.4L, vihreä

Tässäpä kätevä ruokatermos kun mukaan tarvitsee yhden annoksen evästä

29,90

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Classic Ruokatermos + Spork 0.4L, vihreä

SKU b77 Category

Kuvaus

Tässäpä kätevä ruokatermos kun mukaan tarvitsee yhden annoksen evästä. Tyhjiöeristetyssä ruokatermoksessa kulkee mukana yksi lämmin ateria joka on helppo lusikoida laajasta suuaukosta mukana tulevalla sporkilla. Tämänkin täysin BPA -vapaan Stanley ruokatermoksen voit pestä astianpesukoneessa.

Tekniset tiedot:

Ruoka lämpimänä: 7h
Ruoka raikkaana: 7 h
Mitat: 107 x 86,3 x 135 mm
Paino: 340 g

Stanleyn termospullot tunnetaan kautta sukupolvien kestävyydestään.

Legendaaristen Stanley-termostuotteiden historia ulottuu vuoteen 1913. Keksijä William Stanley Jr. oivalsi tuolloin yhdistää teräksen vahvuuden tyhjiöeristykseen ja loi kokoteräksisen matkapullon kuumille juomille. Tuo keksintö, termospullo, on päätynyt osaksi päivittäistä elämäämme.

Vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Tuotteiden seinämien kaksoisrakenne sekä eristetty korkki säilyttävät ruoan ja juoman kuumana tai kylmänä pitkään. Laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat sen, että ne kestävät käyttöä vuosikausia ja jopa sukupolvelta toiselle.

Vuosien saatossa Stanley tuoteperhe on laajentunut termosmukeihin, juomapulloihin ja retkiruokailuun josta löytyykin tuotteita ruokatermoksista kylmälaukkuihin sekä ruoanvalmistusvälineisiin, unohtamatta vaikka lahjaksi sopivia varusteita illanviettoihin kaveriporukalla.

Stanleyn termostuotteilla on 25 vuoden takuu.

Lisätiedot

Tilavuus

0,4l

Valmistaja

Stanley

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.