Tesema Liikuntasukat

Kotimainen Teseman merinovillainen liikuntasukka on mainio valinta urheiluun ja kaikkiin Goretex- tai muihin vedenpitävällä kalvolla varustettuihin jalkineisiin. Merinovilla on miellyttävä materiaali iholle, hengittää hyvin ja on lämmin.

12,00

Tesema Liikuntasukat

SKU 7775 Categories ,

Kuvaus

Kotimainen Teseman merinovillainen liikuntasukka on mainio valinta urheiluun ja kaikkiin Goretex- tai muihin vedenpitävällä kalvolla varustettuihin jalkineisiin. Merinovilla on miellyttävä materiaali iholle, hengittää hyvin ja on lämmin. Merinovilla sukat kuivuvat nopeasti ja useasti puhdistuksen riittää pelkkä tuuletus käytön jälkeen. Sukkien kutistuminen otettu huomioon koko merkinnöissä. Sukat pestään nurinpäin.

60% merinovilla
20% polyamidi
15% polypropyleeni
5% lycra

Materiaaleista:

”Merinovilla” on yksi pehmeimmistä villoista johtuen pienistä ja hienoista kuiduista. Villa säilyttää lämmön kostuessaan, toisin kuin puuvilla. Merinovilla sisältää luonnostaan antibakteerista lanolia. Merinovillalla on loistava lämpö-paino suhde verrattain muihin villoihin.

”Polyamidi” Polyamidia käytetään vaatteissa yleensä lisäämään hankauksenkestoa ja lujuutta. Se sopii kestävyytensä vuoksi hyvin köysien ja vetohihnojen raaka-aineeksi sekä mm. kalastustarvikkeisiin, purjeisiin ja erilaisiin kasseihin.

”Polypropyleeni” Polypropyleeni ei sido itseensä kosteutta, joten se tuntuu aina kuivalta ihoa vasten.

”Lycra” on tunnettu kauppanimi elastaanille. Elastaani on kevyt polymeerikuitu, joka kestää hyvin erilaisia kemikaaleja ja hikoilua. Elastaani on rakenteeltaan joustava.

Lisätiedot

Valmistaja

Tesema

Koko

34-36, 37-39, 40-42, 43-45, 46-48

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.