Sievi Light Boot camo 05 kevytsaapas

Sievin kevytsaappaat ovat mainio ratkaisu märkiin olosuhteisiin. Nämä saappaat sopivat myös talvikäyttöön, koska niissä on hyvä lämmöneristyskyky

89,00

Sievi Light Boot camo 05 kevytsaapas

SKU 41012 Category

Kuvaus

Sievin kevytsaappaat ovat mainio ratkaisu märkiin olosuhteisiin. Nämä saappaat sopivat myös talvikäyttöön, koska niissä on hyvä lämmöneristyskyky. Suomalaiseen jalkaan sopiva tilava lesti ja pitävä pohjakuviointi. Saappaan vartta voi itse lyhentää saksilla/puukolla merkitystä kohdasta. Ei hiertäviä saumoja, vuorimateriaalin ansiosta kuivuvat nopeasti.

Polyuretaani-mikrosolurakenne tekee saappaista erittäin kevyet ja kulutusta kestävät, polyuretaanisaapas kestää käytössä pidempään kuin perinteinen kumisaapas.

Tämän uuden mallin erikoisuus on teräksinen naulaanastumissuoja, joka antaa ryhtiä ja kiertojäykkyyttä epätasaisessa maastossa kävelyyn ja samalla ehkäisee terävien esineiden, esim. oksien tunkeutumisen pohjan läpi. Siksipä tämä jalkine onkin vaeltajien ja metsästäjien suosikki!

FlexStep -joustopohja ja liukastumista estävä pohjakuviointi.
Ei hankaavia ja hiertäviä saumoja. Polyuretaanilla on erinomainen lämmöneristyskyky ja se kestää öljyä ja useita kemikaaleja.

Saappaan varsiosan voi lyhentää saksilla leikkaamalla ja se on helppo riisua jalasta kantapykälän avulla. Vuorimateriaalin ansiosta
kuivattaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Lisätiedot

Koko

41, 44, 45, 46, 47

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.