Sabre Red OC-kaasusumutin MK 3,5 kartio 73g

KAASUSUMUTTIEN OSTO ON LUVANVARAISTA. JOS HALUAT TILATA TUOTTEEN LAITA MEILLE KUVA KAASUSUMUTINLUVASTASI JA HENKILÖTODISTUKSESTASI OSOITTEESEEN info@patikka.fi Sabre Red MK-3,5 on keskikokoinen kaasusumutin. Kartiosumu on hiuslakkamainen sumu, jonka kantomatka on 2,5 – 3 metriä. Se peittää kohteesta laajemman alueen kuten esimerkiksi juova, minkä takia käyttötilanteessa kartiosumute tulisi tähdätä kohteen kasvoille pystysuunnassa tapahtuvalla edestakaisella liikkeellä.

35,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Sabre Red OC-kaasusumutin MK 3,5 kartio 73g

SKU 183831 Category

Kuvaus

Sabre Red MK-3,5 on keskikokoinen kaasusumutin. Kartiosumu on hiuslakkamainen sumu, jonka kantomatka on 2,5 – 3 metriä. Se peittää kohteesta laajemman alueen kuten esimerkiksi juova, minkä takia käyttötilanteessa kartiosumute tulisi tähdätä kohteen kasvoille pystysuunnassa tapahtuvalla edestakaisella liikkeellä.
Tuote sisältää UV-väriaineen myöhempää tunnistusta varten.

2,5oz / 74ml
SHU-luku: 2,000,000
ISO 9001:2008 sertifoitu
Vaikuttavat aineet: 0,67% kapsainodi, 5% oleoresin capsicum (OC)

Muista myös vyökotelomme, joiden avulla voit kantaa tuotetta aina mukanasi.

Sabren maailman kuulut kaasusumuttimet valmistetaan USA:ssa ja se on varmasti maailmanlaajuisesti viranomaisten eniten käyttämä OC kaasusumutin. Mm Pohjoismaiden poliiseista suurin osa on käyttänyt Sabren sumuttimia jo kymmenen vuotta. Sabren sumutin on nopeavaikutteinen ja sisältää UV-väriaineen. SHU luku yli 2 000 000.

Huomioithan että tämä on luvanvarainen tuote joten tarvitsemme voimassaolevan kaasusumutinluvan ostoksen yhteydessä.

Sumuttimen voit ostaa tai noutaa myymälästämme. Ota mukaasi alkuperäinen hallussapitolupa ja henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi tai henkilökortti)

Jos haluat tilata sumuttimen verkkokaupan kautta otathan yhteyttä myymäläämme 044 2229222 tai info@patikkamikkeli.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.