Picture Jack Takki DB

Valmiina seikkailuun tuntureilla, metsissä ja kaupungilla. Picturen Jack-takista löytyy klassista tyyliä joka toimii niin maastossa kuin kaupungissakin. Takissa on tekninenvuori jossa on DRYPLAY 10K / 10K PFC-vapaa vedenpitävä kalvo, joka hengittää hyvin ja pitää sinut kuivana kaikissa sääolosuhteissa.

Original price was: 209,90€.Current price is: 149,90€.

Picture Jack Takki DB

SKU mvt238 Category Tags , , , ,

Kuvaus

Valmiina seikkailuun tuntureilla, metsissä ja kaupungilla.
Picturen Jack-takista löytyy klassista tyyliä joka toimii niin maastossa kuin kaupungissakin.
Takissa on tekninenvuori jossa on DRYPLAY 10K / 10K PFC-vapaa vedenpitävä kalvo, joka hengittää hyvin ja pitää sinut kuivana kaikissa sääolosuhteissa.
Teflon Ecoelite ™ PFC-vapaa vettä hylkivä hoito, kriittisesti teipatut saumat kosteuden poistamiseksi, 80 gramman eristys ja flanelli vuori pitää sinut lämpimänä talven tuiskuissa.

Picture Organic Clothing valmistaa vaatteita luonnon ja vuoriston ystäville lajista riippumatta. Tuotteet sopivat niin hiihtoon, lumilautailuun, vesiurheiluun kuin vaeltamiseenkin kierrätetyistä, orgaanisista ja vastuullisesti hankituista materiaaleista. Kantavana arvona on kestävä kehitys ja ekologisuus. Materiaaleina käytetään kierrätysmuovista valmistettua polyesterikangasta. Puuvillatuotteet valmistetaan luomupuuvillasta ja printeissä käytetään aina vain vesipohjaisia värejä. Villa on 100% inhimillisesti käsitellyistä eläimistä ja ilman myrkkyjä. Picture käyttää tehtaiden ylijäämäkankaita ja tavoitteena on uusien kankaiden luominen kasveista kaiken öljypohjaisten materiaalien käytön poistamiseksi.

Lue lisää Picturen tuotteista täältä

Lisätiedot

Valmistaja

Picture

Koko

L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.