Niteforce turvavaijeri ja lukko

Suojaa arvokas riistakamerasi Niteforce riistakameran turvavaijerilla. NITEforce riistakameran turvavaijeri pitää riistakamerasi paikallaan. Riistakameran turvavaijeri käytettynä yhdessä metallisen riistakamerasuojan kanssa, takaa parhaimman suojan kamerallesi!

16,90

Varastossa

Niteforce turvavaijeri ja lukko

SKU 90074 Category

Kuvaus

Suojaa arvokas riistakamerasi Niteforce riistakameran turvavaijerilla.

NITEforce riistakameran turvavaijeri pitää riistakamerasi paikallaan. Riistakameran turvavaijeri käytettynä yhdessä metallisen riistakamerasuojan kanssa, takaa parhaimman suojan kamerallesi!

Turvavaijeri soveltuu lähes kaikkiin markkinoilla oleviin riistakameroihin joissa on lukolle tehty oma kiinnitysaukko. Turvavaijeri on yhteensopiva myös kaikkien valmistajien metallisten riistakamerasuojien kanssa.

Turvavaijeri on valmistettu 3mm Ø paksuisesta teräsvaijerista. Teräsvaijeri on päällystetty mustalla ABS muovilla joten se ei naarmuta arvokasta kameraasi. Mukana tulevan mustan munalukon avulla kameran saa lukittua puun ympäri paikoilleen.

Hyvä muistaa:
Mikäli lukittu laite anastetaan, se ei ole enää näpistys vaan varkaus josta on näpistystä kovemmat seuraamukset kiinni jäädessä. Lisäksi lukittu laite on aina työläämpi korjata mukaan kuin lukitsematon. Lukituksen hajotus vaatii useimmiten myös työkaluja eli teko on harkittu. Varkaudessa menetetty omaisuus kuuluu myös vakuutuksen piiriin.

Mustan munalukon mukana tulee kaksi (2) avainta. Riistakameralukon osat ovat säänkestäviä. Talvella lukkoon voi laittaa lukkosulaa mikäli jäätynyt vesi tukkii avaimen aukon. Talvikäytössä kannattaa aina pitää lukkosula mukana mahdollisen avaimenreikään jäätyneen jään poistamiseksi.

* Sopii kaikkien valmistajien riistakamerasuojien kanssa
* ABS päällystetty teräsvaijeri
* Teräsvaijerin paksuus Ø: 3mm
* Teräsvaijerin pituus: 145cm
* Munalukon mukana 2kpl avaimia

Lisätiedot

Valmistaja

Niteforce

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.