Niteforce Professional monofoni

Niteforce Monofoni (mikrofoni- ja kaiutinyhdistelmä) on pienikokoinen ja laadukas monofoni. Siinä on erittäin selkeä ja hyvä ääni. Monofonilla varustettua VHF puhelinta voit pitää taskussa ja puhelinta ei tarvitse ottaa esiin siihen vastattaessa

Alkuperäinen hinta oli: 22,90€.Nykyinen hinta on: 15,90€.

Varastossa

Niteforce Professional monofoni

SKU 130006 Category

Kuvaus

Niteforce Monofoni (mikrofoni- ja kaiutinyhdistelmä) on pienikokoinen ja laadukas monofoni. Siinä on erittäin selkeä ja hyvä ääni. Monofonilla varustettua VHF puhelinta voit pitää taskussa ja puhelinta ei tarvitse ottaa esiin siihen vastattaessa. Monofoni nopeuttaa ja helpottaa huomattavasti VHF puhelimen käyttöä maastossa.

Monofoni on varustettu 3.5mm audioliittimellä joka mahdollistaa sen kytkemisen välijohdon avulla esim. kuuleviin elektronisiin kuulosuojaimiin. Monofonin takana sijaitsevan kiinnityspidikkeen ansiosta se kääntyy täydet 360° pysähtyen 7 eri asentoon. Pyörivä kiinnityssarana on tukevaa ja kestävää metallia.

Monofonissa on matalaprofiilinen kulmaliitin joka ei helpolla tartu taskun reunaan. Se on tarkoitettu käytettäviksi erimerkkisten ja mallisten metsästys VHF puhelimien kanssa. Soveltuu erinomaisesti NITEforce Tiger, Wouxun sekä Jahti Jakt VHF puhelimiin.

Yhteensopiva liitin myös muiden eri mallien ja valmistajien kanssa esim Jahti/Jakt. Tuotteen takuu valmistus tai materiaalivirheille ½ vuotta.

* Monofoni (mikrofoni- ja kaiutinyhdistelmä)
* Selkeä ääni
* Yhteensopiva useisiin metsästys VHF puhelimiin
* Standardiliitin (2.5 / 3.5mm)
* 3.5mm audioliitäntä ulkoisille laitteille
* Väri: Musta (kuvassa)
* 360° pyörivä kiinnityspidike, 7 eri pysähtymisasentoa
* Kiinnityspidikkeessä kestävä metallijalus
* Matalaprofiilinen kulmaliitin alaspäin
* Pieni koko: Korkeus: 70mm, Leveys: 45mm, Syvyys: 20mm
* Käyttölämpötilat: -20 °C … +60 °C

Lisätiedot

Valmistaja

Wouxun

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.