Minkkiloukku 61x18x20

Minkkiloukku villiminkin pyytämiseen. Viritä ansa vetämällä jousta ylöspäin ja käännä luukku sisäänpäin. Nosta astinlautaa kunnes koukku kiinnittyy luukkuun. Pidä loukku pystyssä ja pudota syötti ruokakuppiin. Ansa sulkeutuu, kun minkki astuu loukun sisällä olevalle astinlaudalle.

35,00

Varastossa

Minkkiloukku 61x18x20

SKU 26001 Category Tags , ,

Kuvaus

Minkkiloukku villiminkin pyydystykseen. Minkki on taitava uimari ja elää luonnontilassa metsässä lähellä vesistöä, missä se suosii rehevää rantakasvillisuutta. Tästä johtuen se liikkuu mielellään purojen ja jokien varsilla sekä niin järvien kuin meren rannoilla. Minkki on 50–60 cm pitkä ja painaa 0,8–2,0 kilogrammaa. Ravinto koostuu linnuista, munista, pikkujyrsijöistä ja kaloista. Normaalipoikueeseen syntyy 4–6 poikasta.

Viritä ansa vetämällä jousta ylöspäin ja käännä luukku sisäänpäin. Nosta astinlautaa kunnes koukku kiinnittyy luukkuun. Pidä loukku pystyssä ja pudota syötti ruokakuppiin. Ansa sulkeutuu, kun minkki astuu loukun sisällä olevalle astinlaudalle.

Ominaisuudet:
– loukun koko 61 cm x 18 cm x 20 cm (pituus x leveys x korkeus)

Huomioi minkin pyyntiaika: Koko metsästysvuosi. Naarasta, jolla on pentue ei saa tappaa 1.5.-31.7. Loukku on sijoitettava siten, että se voidaan tarkistaa mahdollisimman helposti, vähintään kerran vuorokaudessa. Pienpedot liikkuvat yleensä öisin, joten loukku tulee tarkistaa joka aamu, jottei eläin joudu olemaan loukussa liian kauan aikaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.