Metsästyshanskat Blaze Extreme

Blaze Outdoor Extreme metsästyshanskat ovat valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista jane soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Näillä metsästyshanskoilla pärjäät ulkoilmaharrastuksissa tai ulkosalla tapahtuvassa toiminnassa puutarhatöistä halkojen tekoon. Outdoor Extreme hansikkaat omaavat nerokkaan kaksoispäällysteisen eristetyn rakenteen lateksipinnalla. Ne suojaavat 100% kosteudelta ja pehmeä lämpövuori pitää kätesi miellyttävän lämpiminä. Kämmenpuoli on karhennettu, joka mahdollistaa otteen myös liukkaista pinnoista esim kalassa verkoilla. Ja mikä mainiointa hanskojen rakenne ei kovetu edes pakkasella.

9,90

Metsästyshanskat Blaze Extreme

Kuvaus

Blaze Outdoor Extreme metsästyshanskoissa on täysi kaksinkertainen lateksipinnoite ja paksu eristetty vuori. Akryylipohjainen sisävuori tarjoaa lämpö- ja kylmäsuojan vaikeissa sääolosuhteissa. Hengittävä sisävuori antaa mukavuutta ja lämpösuojaa kylmää säätä vastaan. Kämmenpuolen karhean pintapinnoitteen avulla saat napakan pidon märissä ja kuivissa ulko-olosuhteissa. Notkeat metsästyshanskat eivät kovetu kovimmillakaan pakkasilla joten hanskoissa säilyy sorminäppäryys myös metsästystilanteissa kun on aika painaa liipasinta.

Blaze Outdoor Extreme metsästyshanskojen resori pitää hanskat napakasti ranteissa paikallaan jolloin niiden sisäpuolelle ei materiaali valu. Syksyn kosteilla ja viileillä keleillä nämä ovat hirvipassiin paras valinta!

* Kaksoispäällysteiset eristetyt lateksikäsineet
* Pitää kädet lämpiminä kylmässä ilmastossa (-20 ºC)
* Superpehmeät, hengittävät ja joustavat materiaalit
* Hyvä pito sekä kuivassa että märässä
* Sään- ja tuulenpitävä
* Eristetty pehmeä sisävuoraus
* Suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön

Lisätiedot

Koko

L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.