Metallinpaljastin Garrett Ace 250

Garrett ACE 250 -metallinilmaisin on tehokas työkalu aarteiden etsintään ja metalliesineiden havaitsemiseen. Tämä korkealaatuinen laite tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja helppokäyttöiset ominaisuudet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin etsijöille

259,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Metallinpaljastin Garrett Ace 250

SKU 101316863 Category Tags , ,

Kuvaus

Garrett ACE 250 – Metallinilmaisin: Tehokas Laite Aarteiden Etsintään

Garrett ACE 250 -metallinilmaisin on tehokas työkalu aarteiden etsintään ja metalliesineiden havaitsemiseen. Tämä korkealaatuinen laite tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja helppokäyttöiset ominaisuudet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin etsijöille.

Metallinilmaisin on suunniteltu tarkkaan havaitsemiseen ja luotettavuuteen. Sen herkkä etsintätekniikka mahdollistaa erilaisten metalliesineiden löytämisen maasta. Olipa kyseessä kadonneet aarteet, historialliset esineet tai arvokkaat metallikappaleet, Garrett ACE 250 on luotettava kumppani jännittäville etsintäretkillesi.

Laitteen helppokäyttöiset säätimet ja selkeä näyttö tekevät sen käytöstä vaivatonta. Aloittelijat voivat hyödyntää sen automaattitoimintoja, kun taas kokeneemmat etsijät voivat mukauttaa asetuksia tarkempiin etsintävaatimuksiin. Lisäksi sen selkeä näyttö tarjoaa visuaalista tietoa havainnoista, jolloin et jää paitsi tärkeistä yksityiskohdista.

Garrett ACE 250 on kestävä ja luotettava metallinilmaisin. Sen vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden vaativissa olosuhteissa. Voit luottaa siihen, että se kestää haastavia etsintäolosuhteita ja tarjoaa tarkan ja luotettavan havainnon jokaisella etsintäkerralla.

Olitpa sitten harrastaja tai kokenut etsijä, Garrett ACE 250 -metallinilmaisin on täydellinen valinta. Hanki tämä laadukas laite ja lähde aarrejahtiin, historiallisten esineiden löytöretkille tai jännittäviin metallinetsintäseikkailuihin.

Nyt on aika astua aarteenetsintämaailmaan. Valitse Garrett ACE 250 -metallinilmaisin ja anna sen auttaa sinua paljastamaan maan alta piilotetut aarteet.

Tehokas ja helppo viritteinen metallinilmaisin niin harraste kuin ammattikäyttöönkin.
Yksi maailman suosituimmista metallinpaljastimista
Helppokäyttöinen ja nopeasti opittava. Pääset heti harrastuksen alkuun!
Pinpoint moodilla säästät aikaa ja vaivaa kun tiedät esineen sijainnin tarkasti. Kaivat juuri oikeasta paikasta!
Kevyt ja kestävä – Mukava käyttää pitkiä aikoja
Varma valinta – Pitkä kahden vuoden takuu

Digitaalinen mikroprosessori-ohjattu metallinetsin, käytettävissä viisi etsintämoodia: kaikki metallit, korut, kolikot, muinaisjäännökset, kustomoitu (all metal, jewelry, coins, relics, custom).

8-portainen herkkyydensäätö, jonka mahdollistaa oikean herkkyystason saavuttamisen kulloisessakin maasto-olosuhteessa. Neliportainen syvyydenmittaus (2″, 4″, 6″, +8″). ”Pinpointing”, eli kohteen täsmällisen sijainnin määrittäminen jatkuvan äänisignaalin avulla. Etsimen koko 6,5″X9″, kuvan laitteessa on isompi etsin, joka on lisävaruste (9″X12″), etsin vesitiivis. Sisäänrakennettu laadukas kaiutin, kuulokeliitäntä, kuulokkeet lisävaruste. Paristokäyttöinen, 4 X AA-sormiparisto (sisältyy hintaan).

Laitteella on 2 vuoden takuu. Mukana tulee käyttöönopastus-DVD, englanninkielinen käyttöohjekirja + suomenkielinen käyttöopas.

Lue lisää Internetissä metallinetsintää harrastavien foorumeilla ja vakuutu!

Muut metallinpaljastimet löydät TÄÄLTÄ

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.