Kupilka 37 isojuoma-astia musta kelo 3,7dl laatikossa

22,90

Varasto loppu

Kupilka 37 isojuoma-astia musta kelo 3,7dl laatikossa

SKU 3037074b Categories ,

Kuvaus

Kupilka lahjalaatikossa.
Palkittu KUPILKA 37 palaa yksinkertaisuudessaan eräjuurilleen, missä yksi kuppi riittää.Nyt värinä tyylikäs musta .Nauti ensin välipala-ateria, ja juo sitten tee samasta kupista. Tauon jälkeen matka kohti tuntematonta voi jatkua!

tilavuus 3,7dl
paino 134 g
korkeus 74 mm x leveys 112 mm x pituus 180 mm

KUPILKA MATERIAALIT

Kupilkan oma Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuoteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline® luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta biomateriaalistamme EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.