Kupilka 21 eräjuoma-astia musta kelo + lusikka 2,1dl

Vähän erilainen juomakuppi retkille. Kupilka on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista ja se on Suomalaista suunnittelua ja tekoa!

21,90

Varasto loppu

Kupilka 21 eräjuoma-astia musta kelo + lusikka 2,1dl

SKU 30210114b Categories , Tags , , , , , ,

Kuvaus

Nyt perinteinen Kuplika lahjalaatikossa!
Ulkoilun uusi aikakausi alkoi juuri tästä kupista. Jo ennen muinoin KUPILKA 21:n muotoa suosittiin sen käytettävyyden vuoksi. Tämä kestävä kuppi pitää kuuman kuumana polttamatta sormia.
K21 kupin mukana tulee teelusikka samasta materiaalista.

tilavuus 2,1dl
paino 83 g
korkeus 60 mm x leveys 93 mm x pituus 165 mm

KUPILKA MATERIAALIT

Kupilkan oma Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuoteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline® luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta biomateriaalistamme EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.