Kuksa pieni Wood Jewel

Jokaisen retkeilijän perusastia on tietetnkin kuksa. Tässä on pikkuväelle oma pikku kuksa josta juoma maistuu niiiin hyvälle:)

34,00

Varasto loppu

Kuksa pieni Wood Jewel

SKU 13p2 Categories ,

Kuvaus

Pikkuväelle oma kuksa jonka vetoisuus on 1dl.

Kuksa on jokaisen retkeilijän perus juoma-astia, joka valmistetaan koivupahkasta. Wood Jewelin kuksat valmistetaan Kolarissa eli ne ovat aitoa Lapin tavaraa.

Kuksa ei polta käsiä tai huulia ja se pitää juoman lämpimänä kylmälläkin säällä. Jokaisen käytön jälkeen huuhdo kuksasi puhtaalla vedellä ja niin se on heti valmis uuteen käyttöön. Älä pese kuksaasi astianpesuaineella äläkä astianpesukoneessa. Kuksat ovat tehty käyttöä varten ja hoidettuna kestävät vuosikymmeniä.
Kuksa on ekologinen vaihtoehto muovimukille, se on valmistettu uusiutuvasta materiaalista eikä sen pesemiseen tarvita pesuainetta tai kuumaa vettä.

Katso myös muut Wood Jewelin tuotteet täältä

Wood Jewel:
Wood Jewelin juuret ulottuvat -80 luvun alkuun. Omistaja ja toimitusjohtaja Kauko Raatiniemi aloitti yrityksen päätoimen ohessa tehden isompia tuotteita kuten pahkakelloja. 90-luvun alussa Kauko aloitti päätoimisena yrittäjänä. 1995 yritys palkkasi ensimmäisen työntekijän. Tänä päivänä yritys työllistää n 20 henkilöä ympäri vuoden.

Pääraaka-aineet ovat suomalainen visakoivu, poronsarvi ja värjätty viilukoivu.

Lisätiedot

Valmistaja

Wood Jewel

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.