Kotimainen mehiläisvahakäärepaketti pyöreä 3 kpl

Kotimainen mehiläisvahakääre! Loistava vaihtoehto muovikääreille. Soveltuu erinomaisesti niin elintarvikkeille kuin esim. palasaippuoiden kuljetukseen. Ekologinen ja turvallinen vaihtoehto ”elmukelmulle”.

25,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Kotimainen mehiläisvahakäärepaketti pyöreä 3 kpl

SKU 10411 Categories ,

Kuvaus

Kotimainen mehiläisvahakääre on loistava vaihtoehto muovikääreille. Soveltuu erinomaisesti niin elintarvikkeille kuin esim. palasaippuoiden kuljetukseen. Ekologinen ja turvallinen vaihtoehto ”elmukelmulle”.

Muita käyttökohteita

Mehiläisvahakäärettä voi käyttää myös eväskääreenä, sushin käärimisalustana, kukkakimpun suojakääreenä, lahjapaketin kääreenä, ihonhoitohauteiden suojakääreinä, saippuan ja palashampoon pakkauskääreenä, Sen avulla saa helposti avattua juuttuneen lasipurkin kannen. Se on oiva apu retkeilijälle pitämään tulitikut kuivina ja pala käärettä toimii myös tehokkaana sytykkeenä.

Uudelleen käytettävä: Pese viileässä vedessä.
Ekologinen, biohajoava, hengittävä, kestokäyttöinen, pitkäikäinen.
Käyttö: Kääre muokkautuu pehmeäksi käden lämmössä, jolloin se sulkee astian tiiviisti.
Käsinpesu haalealla vedellä. Halutessa voi käyttää mietoa pesuainetta.
Kääreet eivät ole tarkoitettuja käytettäväksi raakaliha- ja kalatuotteelle. Vain jäähtyneille (alle +30 ) elintarvikkeille. Voi myös pakastaa. Valmistettu kierrätetystä puuvillakankaasta ja elintarvikekäyttöön hyväksytystä mehiläisvahasta.
Tuote tuoksuu aluksi mehiläisvahalle, mutta tuoksu häviää pesujen myötä.

Paketissa 3 käärettä joiden halkaisijat ovat 20cm 26cm ja 30cm
On aina yllätys minkänäköinen kääre laitetaan pakettiin sillä kankaiden kuosit vaihtelevat.

Kääreitä löytyy myös neliön muotoisena TÄÄLTÄ

Suomalaista käsityötä – turvallinen käyttää

Valmistajat: Mesila isäpoika ay, Rantalanpolku 5, 16350 Niinikoski p. 0405112052 ja Liisa-Helinä Tmi, Aumakivenhaara 7, 52110 Majavesi

Kotimaiset mehiläisvahakääreemme valmistuvat hunajahuoneellamme mehiläistarhaajan ja käsityöyrittäjän yhteistyönä. Tuotteemme on turvallinen käyttää ja sille on tehty vaatimustenmukaisuutta osoittavat laboratoriotestit.

Kestokulutustuote

Kestotuotteena ne ovat ympäristölle ystävällinen vaihtoehto muovikelmuille, muovipusseille ja foliolle. Ne puhdistetaan kädenlämpöisellä vedellä ja tarvittaessa voidaan käyttää mietoa astianpesuainetta. Tiensä päähän tultuaan ne hävitetään polttamalla tai kompostoimalla.

Siistien , käytettyjen puuvillakankaiden uusiokäyttö

Annamme siisteille, käytöstä poistetuille puuvillakankaille uuden elämän imeyttämällä niiden kuituihin elintarvikelaatuisen mehiläisvahan, joka tekee kankaasta vettä hylkivän estäen ruoka-aineiden imeytymisen kuituihin. Kääre säilyttää hedelmien ja vihannesten tuoreuden. Se suojaa leivonnaisia kuivumiselta ja toimii avoimissa astioissa säilytettävien ruoka-aineiden suojakantena.

Lisätiedot

Koko/halkaisija

20cm 26 cm 30cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.