Katselukiikarit 10*25 Burrel Pro

Tässä katselukiikarit jotka kulkevat helposti mukana kaikilla metsästys- ja ulkoiluretkilläsi. Kevyiden, vain 325 grammaa painavien, ja pienikokoisten kiikareiden mukana toimitetaan lujatekoisesta Cordurasta valmistettu kantokotelo, joka on mahdollista kiinnittää vyölle tai ripustaa kaulaan

69,90

Varasto loppu

Katselukiikarit 10*25 Burrel Pro

SKU 750282 Category

Kuvaus

Kiikarit matkassa- Paranna Luontokokemuksiasi ja Tutki Maailmaa Yksityiskohtaisemmin

Hanki laadukkaat kiikarit, jotka tarjoavat upean katselukokemuksen ulkoiluun, lintubongaukseen, matkustamiseen ja muihin seikkailuihin. Nämä huippuluokan kiikarit eivät vain tuo sinulle teräviä ja selkeitä kuvia, vaan myös nostavat luontokokemuksesi uudelle tasolle.

Kiikareiden linssit tarjoavat ensiluokkaista optista suorituskykyä ja huippuluokan kuvanlaatua. Ne mahdollistavat yksityiskohtien havaitsemisen, jotka jäävät muuten huomaamatta. Kiikarit myös suurentavat kaukaiset kohteet lähemmäksi, jotta voit tutkia luontoa ja ihailla maisemia yksityiskohtaisemmin.Tässä katselukiikarit jotka kulkevat helposti mukana kaikilla metsästys- ja ulkoiluretkilläsi. Kevyiden, vain 325 grammaa painavien, ja pienikokoisten kiikareiden mukana toimitetaan lujatekoisesta Cordurasta valmistettu kantokotelo, joka on mahdollista kiinnittää vyölle tai ripustaa kaulaan. Pienestä koostaan huolimatta kiikari tarjoaa käyttäjälleen valovoimaisen ja tarkan katseluelämyksen laajalla näkökentällä.

Käyttö on helppoa ja mukavaa. Kiikarit on varustettu säädettävällä okulaarilla, joka sopii erikokoisille silmille. Ergonominen muotoilu tarjoaa tukevan otteen, ja tarkennusrulla mahdollistaa nopean ja tarkan tarkennuksen. Näin et menetä hetkeäkään tärkeistä yksityiskohdista.

Olitpa sitten retkeilemässä, lintuja bongaamassa tai vain nauttimassa kauniista maisemista, nämä kiikarit ovat täydellinen valinta. Niiden korkealaatuinen suorituskyky ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät niistä ihanteellisen kumppanin kaikille luonnon ystäville ja seikkailijoille.

Hanki nämä huippuluokan kiikarit ja anna katseesi avautua uusiin ulottuvuuksiin! Kokeile niitä ja huomaat, miten ne rikastuttavat luontokokemuksiasi ja auttavat sinua näkemään maailman yksityiskohtaisemmin. Monipinnoitetut linssit ja typpitäyte tekevät kiikareista huurtumattomat.

Kiikareilla on 5 vuoden takuu.

Tuotetietoa:

Pienestä koosta huolimatta kiikareiden tarjoama kuva on tarkka myös hämärässä
10-kertainen suurennos
Objektiivin halkaisija: 25 mm
Näkökenttä 1 000 metrissä: 98 m
Paino: 325 g
Mitat: 130 mm x 126 mm x 45 mm

Pakkaus sisältää:

Burrel Pocket Pro 10×25 -kiikarit
Cordura-nailonista valmistetun kantokotelon ja kantohihnan
Geelipehmustetun kiikareiden kantohihnan
Linssisuojat
Puhdistusliinan

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.