Kaari Soihtu led plasmasytytin hopea

19,90

Varasto loppu

Kaari Soihtu led plasmasytytin hopea

Kuvaus

Kaari Plasma -sytytin on suomalainen huippuinnovaatio, joka yhdistää perinteisen sytyttimen tyylikkääseen ja kehittyneeseen tekniikkaan. Tämä laadukas sytytin tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja käyttömukavuutta, ja se on suunniteltu täyttämään vaativimmankin käyttäjän tarpeet.

Kaari Plasma -sytyttimen salaisuus piilee sen edistyksellisessä plasmateknologiassa. Sen sähkökaari tuottaa voimakkaan ja tarkan liekin, joka sytyttää kaiken ensimmäisellä yrityksellä. Unohda siis perinteisten sytyttimien ärsyttävä naputtelu ja jatkuva sytyttäminen – Kaari Plasma -sytyttimellä saat tehokkaan liekin hetkessä.

Tämän sytyttimen paras ominaisuus on sen tuulenpitävyys ja säänkestävyys. Voimakkaat tuulet tai sade eivät ole ongelma Kaari Plasma -sytyttimelle. Olitpa sitten retkeilemässä, grillimasterina ulkona tai haluat sytyttää kynttilöitä kotona, voit luottaa Kaari Plasma -sytyttimen toimivan joka kerta, missä tahansa sääolosuhteissa.

Kaari Plasma -sytytin on myös äärimmäisen turvallinen. Se on suunniteltu automaattisella sammumistoiminnolla, joka estää ylikuumenemisen ja varmistaa sytyttimen turvallisuuden. Lisäksi sen avulla vältät polttoaineen roiskeet, kaasun hajut ja liekkien vaaralliset seuraukset. Kaari Plasma -sytytin tarjoaa sinulle luotettavan ja turvallisen sytytyserän jokaisella käyttökerralla.

Muotoilultaan Kaari Plasma -sytytin on moderni ja tyylikäs. Siinä yhdistyvät minimalistinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit, jotka tekevät siitä paitsi toiminnallisen, myös tyylikkään lisän asusteisiisi. Sytytin on suunniteltu kestämään käyttöä ja sen ergonominen muoto takaa miellyttävän käyttökokemuksen.

Kaari Plasma -sytytin on todellinen suomalainen mestariteos, joka tarjoaa käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja huippuluokan suorituskykyä. Hanki Kaari Plasma -sytytin nyt ja koe, miten se tekee sytyttämisestä vaivatonta ja tyylikästä. Olipa kyseessä ulkoilmaelämä, keittiön askareet tai rentoutuminen kotona, Kaari Plasma -sytytin toimii!
Kohdevalo valaisee tehokkaasti pimeässä

Sytyttimessä on myös erillinen kohdevalo, joka tuo valoa pimeyteen taskulampun lailla. Sen ansiosta myös pimeässä sytyttäminen onnistuu helposti.

Helposti ja nopeasti ladattava

Kaari Soihtu LED -varsisytyttimen voi helposti ladata USB-C-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Sytytin ei tarvitse haitallisia sytytysnesteitä, vaan sen voi ladata sähköllä älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä. Näin helppoa ja ekologista ei sytyttimen täyttö ole ennen ollut.

Merkkivalo kertoo lataustarpeen

Kaari Soihtu LED -varsisytyttimessä on kätevä neljästä LED-valosta koostuva ilmaisin, josta näkee nopeasti sytyttimen akun lataustarpeen. Yhdellä latauksella sytytintä voi käyttää jopa 100 sytytykseen.

Turvallisuus ennen kaikkea

Varsisytyttimen sytytyspainike on erillisen suojakannen alla, joka ehkäisee tehokkaasti vahinkopainallukset.

Pitkävartinen muotoilu takaa turvallisen käytön

Käytännöllisen muotoilun ansiosta Kaari Soihtu LED -varsisytyttimellä on helppo sytyttää kaikenlaiset tulisijat ja kynttilät sormiaan polttamatta. Varren 200 millimetrin ulottuvuus helpottaa muun muassa kapearunkoisten lasisuojien sisällä olevien kynttilöiden tai vaikkapa lumilyhtyjen sytyttämisen vaivatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.