Kaari Roihu X2 plasmasytytin musta

Valvira kieltää Roihu X2 sytyttKaari Plasma -sytyttimen salaisuus piilee sen edistyksellisessä plasmateknologiassa. Sen sähkökaari tuottaa voimakkaan ja tarkan liekin, joka sytyttää kaiken ensimmäisellä yrityksellä. Unohda siis perinteisten sytyttimien ärsyttävä naputtelu ja jatkuva sytyttäminen – Kaari Plasma -sytyttimellä saat tehokkaan liekin hetkessä.

29,95

Varastossa

Kaari Roihu X2 plasmasytytin musta

Kuvaus

Kaari Plasma -sytytin on suomalainen huippuinnovaatio, joka yhdistää perinteisen sytyttimen tyylikkääseen ja kehittyneeseen tekniikkaan. Tämä laadukas sytytin tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja käyttömukavuutta, ja se on suunniteltu täyttämään vaativimmankin käyttäjän tarpeet.

Kaari Plasma -sytyttimen salaisuus piilee sen edistyksellisessä plasmateknologiassa. Sen sähkökaari tuottaa voimakkaan ja tarkan liekin, joka sytyttää kaiken ensimmäisellä yrityksellä. Unohda siis perinteisten sytyttimien ärsyttävä naputtelu ja jatkuva sytyttäminen – Kaari Plasma -sytyttimellä saat tehokkaan liekin hetkessä.

“Pitkän kehitystyön tuloksena on syntynyt maailman tehokkain taskukokoinen plasmasytytin – ROIHU X2. 53 prosenttia edeltäjäänsä suurempi 430mAh litiumpolymeeriakku on markkinoiden suurin.”

Tämän sytyttimen paras ominaisuus on sen tuulenpitävyys ja säänkestävyys. Voimakkaat tuulet tai sade eivät ole ongelma Kaari Plasma -sytyttimelle. Olitpa sitten retkeilemässä, grillimasterina ulkona tai haluat sytyttää kynttilöitä kotona, voit luottaa Kaari Plasma -sytyttimen toimivan joka kerta, missä tahansa sääolosuhteissa.

Kaari Plasma -sytytin on myös äärimmäisen turvallinen. Se on suunniteltu automaattisella sammumistoiminnolla, joka estää ylikuumenemisen ja varmistaa sytyttimen turvallisuuden. Lisäksi sen avulla vältät polttoaineen roiskeet, kaasun hajut ja liekkien vaaralliset seuraukset. Kaari Plasma -sytytin tarjoaa sinulle luotettavan ja turvallisen sytytyserän jokaisella käyttökerralla.

Muotoilultaan Kaari Plasma -sytytin on moderni ja tyylikäs. Siinä yhdistyvät minimalistinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Sytytin on suunniteltu kestämään käyttöä ja sen ergonominen muoto takaa miellyttävän käyttökokemuksen.

Kaari Plasma -sytytin on todellinen suomalainen mestariteos, joka tarjoaa käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja huippuluokan suorituskykyä. Hanki Kaari Plasma -sytytin nyt ja koe, miten se tekee sytyttämisestä vaivatonta ja tyylikästä. Olipa kyseessä ulkoilmaelämä, keittiön askareet tai rentoutuminen kotona, Kaari Plasma -sytytin toimii!

Helposti ja nopeasti ladattava

Kaari Roihu X2 -plasmasytyttimellä voi sytyttää tulen jopa 120 kertaa yhdellä latauksella. Sen jälkeen sisäisen akun voi ladata mikro-USB-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Sytytin ei tarvitse haitallisia sytytysnesteitä, vaan sen voi ladata sähköllä älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä. Näin helppoa ja ekologista ei sytyttimen täyttö ole ennen ollut.

Tuulessa sammumaton

Plasmasytyttimessä ei ole tuulessa tai sateessa helposti sammuvaa liekkiä. Sen sijaan sytytin muodostaa sähkövirralla 1100-asteisen kaksoisplasmakaaren, joka kestää tuulenpuuskat, sateet ja pakkasviimat vaivatta. Kaari Roihu X2 tarjoaa ainutlaatuisen säänkestävän sytytysratkaisun kaikenlaisiin tarpeisiin tilanteesta ja sääoloista riippumatta.

Täysmetallikuori

Kaari Roihu X2 on metallikuorinen taskusytytin, joka on käytännöllinen työkalu ja tyylikäs arvoesine. Sytyttimen elinikä mitataan vuosissa eikä se siksi kuormita luontoa perinteisen kertakäyttöisen sytyttimen tavoin. Upea Kaari Roihu X voikin siirtyä perintönä isältä pojalle tai hyödykkeenä kodista toiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.