Kenkälankki Haix Impra Active Polish väritön

Hey Sport Active-Polish on tarkoitettu erityisesti kalvollisille jalkineille. Se soveltuu erinomaisesti mm. nahan ja tekstiilien yhdistelmille. Rasvaton lankki ei tuki huokosia säilyttäen kengän hengittävyyden. Siinä on korkea suoja vettä ja likaa vastaan.

12,00

Varasto loppu

Kenkälankki Haix Impra Active Polish väritön

SKU 4044465261725 Category Tags , , , , ,

Kuvaus

Haix Active-Polish kenkälankki on tarkoitettu erityisesti kalvollisille jalkineille. Se soveltuu erinomaisesti mm. nahan ja tekstiilien yhdistelmille. Rasvaton lankki ei tuki huokosia säilyttäen kengän hengittävyyden. Siinä on korkea suoja vettä ja likaa vastaan.
Nahkakenkien lankkaaminen on toimenpide joka kannattaa tehdä säännöllisesti. Lankkaus luo kengän pinnalle suojakerroksen, joka suojaa kenkää esim. roiskeilta ja irtolialta – sekä peittää mm. kenkään tulleet pienet naarmut.

Puhdista nahkakenkä ennen lankkausta

Nahkakenkä on syytä puhdistaa huolellisesti ennen lankkausta, jottei lankkauksena aikana nahkapintaan hierota esim. hiekkaa, joka saattaisi naarmuttaa kengän pintaa. Useimmissa tapauksissa kenkä saadaan lankkaus kuntoon pyyhkimällä irtolika ja pölyt pois kengän pinnasta pehmeällä kenkäharjalla tai nihkeällä pyyhkeellä. Joissain tilanteissa kengän ulkopinta voidaan myös pestä käyttäen vettä ja saippuaa (mikäli kenkä on päässyt erittäin huonoon kuntoon). Tällöin pesussa on syytä käyttää runsaasti rasvaa ja öljyä sisältävää Marseille-saippuaa, joka ei rasvaisuutensa ansiosta kuivata nahkaa. Pesun tarve on kuitenkin hyvin harvinaista.

Haix Active Polish lankki on tuubissa, jonka päähän on asennettu valmis levityssieni – jolla lankki levitetään ja hierotaan kengän pintaan.
Muista ulottaa lankkaaminen myös kengän päällysmateriaalin ja pohjan väliseen saumaan. Tämä sauma on erittäin altis kosteudelle, ja kannattaa siitä syystä suojata huolellisesti lankkauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Valmistaja

Hey Sport

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.