H.Roselli Retkipiilu lyhyt varsi

Erityisesti retkeilijöille suunniteltu lyhytvartinen Retkipiilu on kätevä tehopakkaus. Viiden vuoden tuotekehittelyn ja käyttäjien toivomusten kuulemisen tuloksena, syntyi matkassa mukana pysyvä retkikirves. Tämä puolenkilon painoisella terällä varustettu tehopakkaus voittaa mennen tullen isommat kirveet eikä jää halkaistavaan pölliin jumittamaan

139,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

H.Roselli Retkipiilu lyhyt varsi

SKU r860 Category

Kuvaus

Erityisesti retkeilijöille suunniteltu lyhytvartinen Retkipiilu on kätevä tehopakkaus. Viiden vuoden tuotekehittelyn ja käyttäjien toivomusten kuulemisen tuloksena, syntyi matkassa mukana pysyvä retkikirves. Tämä puolenkilon painoisella terällä varustettu tehopakkaus voittaa mennen tullen isommat kirveet eikä jää halkaistavaan pölliin jumittamaan.
Lyhytvartinen retkipiilu on erittäin tehokas työssään ja se on suunniteltu erityisesti puiden pilkkomiseen ja jopa vuolemiseen. Muotoilunsa ansiosta se ei juutu kiinni ja on veisto-ominaisuuksiltaan erinomainen. Lyhytvartinen Retkipiilu toimii hyvin yhden käden kirveenä verrattuna pitkävartiseen. Retkipiilussa on terän suojana tukeva parkkinahkainen kotelo ilman turhia koristeluja.
Loppuun ajatellussa kirveessä kahva on pellavaöljyttyä koivua eikä luista kädessä märkänäkään.

Mainio lahjaidea eräihmiselle!!

Pituus 37cm
Paino 0.87kg

Lisätiedot

Mitat 37 cm (senttimetri)
Pituus

37cm

Paino

0.87kg

Valmistaja

H.Roselli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.