Grangers kyllästeaine Clothing Repel 300ml

Edistyksellinen kyllästeaine kaikentyyppisille ulkoilutekstiileille. Parantaa kankaan hengittävyyttä ja veden sekä lian hylkivyyttä. Soveltuu kaikille keinokuitukankaille, myös kalvottomille

18,90

Varastossa

Grangers kyllästeaine Clothing Repel 300ml

SKU grf74 Category

Kuvaus

Edistyksellinen kyllästeaine kaikentyyppisille ulkoilutekstiileille. Parantaa kankaan hengittävyyttä ja veden sekä lian hylkivyyttä. Soveltuu kaikille keinokuitukankaille, myös kalvottomille. Uusi ympäristöystävällinen Bluesign- sertifioitu APT Acrylic Polymer Technology koostumus, joka on PFC-vapaa ja tehokas.

Ominaisuudet:
– Palauttaa kankaan vedenpitävyyden
– Maksimoi hengittävyyden
– Parantaa vaatteen kykyä hylkiä lika- ja öljytahroja

Alhainen pesulämpötila säästää energiaa. Riittoisa pullo, jolla kyllästää jopa viisi vaatetta.

Käyttöohjeet:
1. Puhdista vaate Granger’s Performance Wash (GRF84 tai GRF87) – pesuaineella ohjeen mukaan
2. Ravista pulloa ja kaada oikea määrä Clothing Repel -ainetta pesukoneeseen: Kaksi 50 ml korkillista yhden vaatteen kyllästämiseen ja jokaiseen lisättyyn vaatteeseen yksi korkillinen lisää.
3. Lisää vaatteet. Pese vaatteen pesuohjeiden mukaisesti lämpimällä ohjelmalla, johon sisältyy huuhtelu. Kylläste toimii tehokkaasti jo 30 asteessa. Anna pesukoneen käydä läpi koko pesu- ja huuhteluohjelma.
4. Vaatteet voi antaa kuivua vapaasti. Kuivaaminen kuivausrummussa keskilämmöllä n. 30 minuutin ajan on kuitenkin suositeltavaa, mikäli vaatteiden hoito-ohjeet sen sallivat. Vältä liian kovaa lämpöä.

Uuden koostumuksen ansiosta rumpukuivaus, kuivauskaappikuivaus tai silittäminen ei ole enää välttämätöntä, mutta parhaan tuloksen saavuttamiseksi sitä suositellaan, koska kyllästysaine aktivoituu paremmin lämmössä.

Lisätiedot

Valmistaja

Grangers

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.