DD Frontline Hammock riippumatto sääskiverkolla

Tästä riippumatosta löytyy kaikki mitä tarvitset! Samassa paketissa irrotettava hyttysverkko, kiinnitysköydet ja tuplapohjallinen riippumatto!

89,00

Varasto loppu

DD Frontline Hammock riippumatto sääskiverkolla

SKU ddfrontline Category Tags , ,

Kuvaus

Nauti Rentoutumisesta Ulkona – Laadukas riippumatto parantaa vapaa-aikaasi

Riippumaton suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota mukavuuteen ja kestävyyteen. Se on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka kestää haastavissakin olosuhteissa. Säänkestävä kangas pitää riippumattoni hyvässä kunnossa ulkoilmaolosuhteista huolimatta.

Riippumatto on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Se on varustettu vahvoilla kiinnityssolmuilla, jotka varmistavat turvallisen ja vakaan ripustuksen. Voit asentaa sen nopeasti puuhun, terassille tai matkalle mukaan ottamaasi telineeseen. Näin voit rentoutua missä tahansa haluatkaan.

Riippumatto tarjoaa erinomaisen mukavuuden lepoa ja rentoutumista varten. Se tukee kehoasi optimaalisella tavalla ja antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua täysin. Voit sulkea silmäsi, kuunnella luonnon ääniä ja unohtaa arjen kiireet hetkeksi.

Riippumatolla on monia käyttötarkoituksia. Se sopii täydellisesti retkille, leiriytymiseen, puutarhaan tai rannalle. Se on myös täydellinen kumppani matkoille ja seikkailuihin, kun haluat nauttia luonnosta ja viettää aikaa ulkona.

Hanki tämä korkealaatuinen riippumatto ja löydä täydellinen paikka rentoutumiselle ja rauhoittumiselle. Koe luonnon läheisyys ja anna kehosi ja mielen levätä. Valitse laatu ja mukavuus – valitse riippumatto.

Frontline riippumatossa hyttysverkko on rakennettu riippumaton yläpuolelle, jolloin se on sidottavissa pois tieltä joustaviin kannatusnyöreihin. Verkon saa laskettua alas hyvin helposti ja nopeasti. Verkon kummallakin sivulla on kaksisuuntaiset vetoketjut, jotka mahdollistavat nopean ja vaivattoman kulkemisen sisään ja ulos. Frontline riippumatto on valmistettu kestävästä ja miellyttävän tuntuisesta polyesteristä, ja niitä on kaksi kerrosta, joiden välissä on Velcro tarrat. Materiaali on hyvin hengittävää, ja voit halutessasi kääriytyä noiden kahden erillisen materiaalikerroksen väliin.

Verkko on niin tiheää, että se pitää ulkona kaikki trooppiset hyönteiset. On tiedossa, että Skottilainen sääski (Scottish midge), jonka koko on n. 1,4 mm ei pystyy läpäisemään verkkoa. Suomalaisen polttiaisen koko on n. 1-2 mm, joten se saattaa päästä verkon rei’istä sisään.

DD Frontline tekniset tiedot:

Koko: 2.7m x 1.4m

Väri: Oliivinvihreä

Materiaali: Polyesteri + hyttysverkko

Paino: noin 820g (ei sisällä kiinnitysköysiä)

Sisältää: 10 m kiinnitysköyttä (230g ) 2 x 2 m joustavat nyörit, hyttysverkon kannattamiseen, taitettavat kepit hyttysverkon levittämistä varten ja pienen pakkauspussin

Käyttäjän maximipaino: 125 kg
Käyttäjän maksimipituus: 196 cm

Lisätiedot

Valmistaja

DD Hammocks

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.