Beyond Forces Menthol spray lupavapaa turvasumutin

Monipuolinen turvasumutin joka sokaisee hyökkääjän. Sumuttimen tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja silmiin sumutettavaa seosta joka sisältää suuria määriä mentholia. Suihke aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä, ja antaa hyökkäyksen kohteelle aikaa paeta.

Original price was: 29,00€.Current price is: 19,90€.

Varastossa (toimitusaika 2-4 päivää)

Beyond Forces Menthol spray lupavapaa turvasumutin

Kuvaus

Tässä se on nyt on markkinoiden tehokkain lupavapaa turvasumutin.

Tehokas lupavapaa turvasumutin on hyvä työkalu tapahtumaturvallisuuden ylläpitäjille, myymälähenkilökunnalle kuin myös oman koskemattomuuden turvaamiseen liikuttaessa ilta- sekä yöaikaan jolloin tuote antaa suojaa itselle sekä lähimmäiselle.

Turvasumuttimen tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja silmiin sumutettavaa seosta joka sisältää suuria pitoisuuksia mentholia. Seos aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä ja antaa hyökkäyksen kohteelle aikaa paeta.

Menthol-sumussa on todella vahvaa mentholia joka hidastaa hyökkääjää hetkellisesti, mikäli hyökkääjään saa kohdistettua kunnollisen osuman, siksi onkin tärkeää harjoitella sumuttimen käyttöä.

Suositeltava sumutusetäisyys: 0…3 m, maksimikantama 4-5 metriä sisätiloissa. Sumutuskuvio: Ammattilaisten suosima pistesuihku joka ei ole yhtä altis tuulelle kuten muut sumutuskuviot.

Lisätiedot

Valmistaja

Finsecpro

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.