Aurinkolasit Aqua Trout PolarChromic

Aurinkolasit Aqua Trout PolarChromic -linsseillä joissa linssien väri tummuu ja vaalenee ympäristön UV-säteiden määrän mukaan. Voit siis pitää laseja vaikka ei niin kirkasta olisikaan ja samalla saat koko ajan suojaa haitallisilta UV-säteiltä. Tyylikkäät lasit vapaa-aikaan ja vaikka vesille.

109,00

Varastossa

Aurinkolasit Aqua Trout PolarChromic

SKU 5pb4100ph Category

Kuvaus

Aurinkolasit Aqua Trout PolarChromic -linsseillä joissa linssien väri tummuu ja vaalenee ympäristön UV-säteiden määrän mukaan. Voit siis pitää laseja vaikka ei niin kirkasta olisikaan ja samalla saat koko ajan suojaa haitallisilta UV-säteiltä. Tyylikkäät lasit vapaa-aikaan ja vaikka vesille..

Aurinkolasien keltaiseen vivahtava linssi parentaa kontrastia ja Polar Chromic linssi tummuu olosuhteiden mukaan.
Polarisoiva linssi auttaa sinua havaitsemaan pohjan muodot ja kalat.
Linssien UV-suojaus on 100%.

Linssinväri: Meripihka , kun linssiä ei ole aktivoitu, on
valon läpäisy 32%. Linssi aktivoituu, kun se altistuu
UV-säteille ja muuntuu tummanharmaaksi ja valon läpäisy on tällöin 12%.

Aqua PolarChromic ovat polarisoidut linssit, jotka tarjoavat 100% UV-suodatuksen. PolarChromic linssit ovat ympäristön valoisuuteen sopeutuvat linssit, jotka takaavat sinulle tilanteeseen sopivan linssien tummuuden vaikka valaistusolosuhteet muuttuisivat nopeastikin. Erinomainen valinta, kun ei ole mahdollisuuttaa pitää mukanaan eri värisillä linsseillä olevia laseja. Myös PolarChromic linssit on valmistettu TAC:stä (Tri-Acetate Cellulose), jonka ansiosta nämä ovat markkinoiden keveimmät fotokromaattiset linssit. Kaikkien PolarChromic aurinkolasien mukana toimitetaan puhdistusliina sekä suojakotelo.

Lisää aurinkolaseja löydät TÄÄLTÄ

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.