Alpina Trapper Vaellus- ja metsästyskenkä

Alpina Trapper on pidempivartinen vaelluskenkä, joka sopii käytöltään vaellukseen, kalastukseen tai vaikkapa metsälle. Sopivan jäykkä jalkine on mukavan leveä malliltaan joten se asettuu mainiosti suomalaiseen jalkaan.

199,90

Alpina Trapper Vaellus- ja metsästyskenkä

SKU 0016593 Category

Kuvaus

Alpina Trapper metsästyskenkä on varma valinta etsitpä jalkineita metsälle, vaellukselle tai vaikka työkäyttöön.

Korkeavartinen Alpina Trapper on suunniteltu maastokäyttöön, josta johtuen siinä ei ole liikoja saumoja tai muuta ylimääräistä. Näiden vaelluskenkien rakenne on suunniteltu mahdollisimman jalkaystävälliseksi, esimerkiksi varren takaosa on ommeltu niin, ettei nilkkaan jää saumoja, jotka voisivat hiertää. Trapper on myös riittävän leveälestinen vaelluskenkä useimmille käyttäjille.

Alpina Trapperin pohjan ja kenkäosan kiinnitys on perinteisestä poikkeava. Kengän ylä- ja alaosa ovat käytännössä yhtä osaa, sillä pohja on valettu kiinni perinteisen liimaamisen sijasta. Pohjassa on kiinnitysteknologiasta johtuen rakenteellinen liikkumavara, koska kengän reuna ei ole liimattu suoraan pohjan reunaan. Tämän ansiosta sauma joustaa ja se tekee kengän pohjasta erittäin pitkäikäisen käytössä. Kengissä on Alpinan oma kumisekoitepohja, joka pitää myös märällä ja liukkaalla pohjalla.

Kävelyominaisuuksiltaan Trapper Black on todella joustava pitkittäissuunnassa ja silti se on riittävän kiertojäykkä karkeammallekin pohjalle. Trapper Black on käyttöönoton alusta lähtien mukavan eteenpäin rullaava eikä liian jäykän tuntuinen jalkaan. Se on kenkä, joka ei vaadi isompaa sisäänajoa. Trapper on erinomainen vaelluskenkä suomalaiseen maastoon, poluille ja metsään.

Alpina Trapper Blackissa on Sympatex -kalvo, joka on täysin vedenpitävä mutta myös hyvin hengittävä. Kengissä on nauhalenkit. Kengän alaosan nauhoituksen saa vakioksi nauhalukkojen avulla ja vain yläosa tarvitsee kiristää erikseen. Alpina Trapper Blackissa on irroitettava Alpinan pohjallinen. Kengät ovat varrellisiksi kengiksi varsin maltillisen painoiset, sillä esimerkiksi koon 42 kenkäpari painaa 1836 grammaa.

Trapper Blackin sisäpinta on jalalle miellyttävän tuntuista, pehmeää tekstiiliä. Kengän kieli on ylös asti tekstiilivuorattu ja kengänsuu on noin 8 cm matkalta pehmeää nahkaa, jossa on sisäänommeltu pehmuste. Trapper Black on vaelluskenkä, joka on todella miellyttävä säärtä ja pohjetta vasten kovassakin rasituksessa.

Ulkopinta on 2,2 mm paksua ja kestävää nahkaa. Kengän kärkiosassa on kumisekoitetta oleva kivirantti, joka suojaa kenkiä ja jalkoja kovemmassakin maastossa. Kengän yläosa on pehmeää nahkaa. Kengässä on akilleskevennin, joka vähentää jalkojen rasitusta merkittävästi.

Alpina Trapper Black, ominaisuudet

– Monipuoliset varsikengät metsästys-, vaellus- sekä virka- ja palveluskäyttöön
– Pintanahan paksuus 2,2 mm
– Kantavaimennettu, pitävä ja joustava kumipohja
– Erikoisvahvistettu kärki
– Vedenpitävä ja hengittävä Sympatex-kalvo
– Suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti
– Valmistettu käsityönä Sloveniassa
– Irrotettavat pohjalliset
– Takuu 12kk

Lisätiedot

Valmistusmaa

Slovenia

Valmistaja

Alpina

Koko

41, 47

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.