Accusharp Veitsenteroitin Oranssi

20,00

Varasto loppu

Accusharp Veitsenteroitin Oranssi

SKU as140 Category Tags , ,

Kuvaus

Accusharp Veitsenteroitin niitti kunniaa 10/19 Metsästys ja kalastuslehden numerossa. Accusharp on erittäin toimiva pikateroitin. Pienen kokonsa ansiosta se kulkeutuu mukana repussa. Oiva apu, kun tarvitset nopeasti veitsen teräväksi. Tästä oiva tuote lahjaksi isälle tai joulupukin konttiin.

Accusharp veitsenteroitin on erittäin yksinkertainen käyttää, aseta veitsi niin että teräpuoli tulee ylöspäin vaikka esimerksiksi pöydälle. Teroittimella ei tarvitse, kuin vetää teroittimella kevyesti 3-5 kertaatyvestä kärkeään. Liiallista voimankäyttöä tulee rajoittaa, ettei kuluta terää. Kevyillä vedoilla ja oikealla teroittimen kulmalla saat parhaan lopputuloksen. Teroittimessa on kestävä sormisuoja myös.

Accusharp veitsenteroitin sopii kaikille terille, mutta parhaillaan se on keittiö- ja lihankäsittelyveitsien teroittamisessa. Vaikka Accusharp on kätevä ja nopea muista, että jokaisen veitsen perusteroitus tulisi tehdä säännöllisin väliajoin. Varsinki puukkoissa, joissa teräkulmanylläpito vaatii hiontaa.

Accusharpissa veitsenteroittimessa olevat teroitusterät ovat kestäviä, niillä voi terottaa jopa vuosia. Accusharpin käytännöllisyyttä ha helpoutta edustaa myös se, että teroitusterät voidaan kääntää. Samoilla teräpaloilla teroittaa vielä monena lisä vuotena. Terien vaihto on myös erittäin helppoa ja yksinkertaista. Ohjeet löytyvät paketista, avaat ruuvit , käännät terät ja ruuvit kiinni. näin helppoa ja yksinkertaista.

Ominaisuudet:

Väri: Oranssi
Mitat: 14×6 cm
Helppo: Ei tarvitse päätä vaivata teroituskulmalla
Turvallinen: Sormet ovat suojassa kestävän sormi suojan alla.
Säästä rahaa ja aikaa: Teroituspalat kestävät vuosia ja ovat vaihettavissa. Halpa hinta teroittimella. Nopeasti terät kuntoon vaikak ennen ruuanlaittoa.

Lisätiedot

Valmistaja

Accusharp

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.