Meiltä kehtaa kysyä! 044 222 9 222             info@patikkamikkeli.fi
Yli 120€ tilauksille ilmaiset toimituskulut! Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Riistakamerat

Meiltä löydät testivoittaja riistakamerat ja saat ne valmiiksi asenettuna vaikka suoraan kotiovellesi.

Riistakameraa hankkiessasi mieti minkätyyppinen kamera palvelee sinua parhaiten:

Tallentava riistakamera tarkoittaa riistakameraa, joka tallentaa kuvat ja videot muistikortille, mutta ei lähetä niitä eteenpäin puhelimeen tai sähköpostiin.

Lähettävä riistakamera on GSM-lähettimellä varustettu riistakamera. GSM-lähetin mahdollistaa kuvien siirron kamerasta langattomasti matkapuhelinverkkoa pitkin. Kuvat lähetetään kamerasta nopeaa datayhteyttä (GPRS) käyttäen Sensegram kuvapalveluun tai sähköpostiin. Aalkuperäiset kuvat tallentuvat täysikokoisena myös kameran muistikortille. Suurin osa lähettävistä riistakameroista on nykyisin myös etäohjattavia eli  kameran asetuksia voidaan muuttaa etänä tekstiviestikomennoin. Kamerasta voidaan pyytää kuva aina halutessa, liiketunnistimen saa päälle ja pois ja voit lisätä tai poistaa sähköposteja jne.

Lähettävä riistakamera sopii erinomaisesti kohteisiin joissa halutaan reaaliaikaista tietoa kamerasta. GSM-Riistakamera sopii mainoisti myös valvontakameraksi esim. kesämökille.

3G riistakamerat ovat riistakameroiden viimeisin kehitysaskel. 3G tuen ansiosta riistakamera lähettää myös videota. 3G mahdollistaa myös täysikokoisten kuvien lähettämisen vrt. 2G kameroiden lähttämiin pieniin kuviin. 3G:n ansiosta kuvan lähetys kestää nyt enää noin 10-15s kamerasta riippuen!

Näytetään kaikki 10 tulosta