Meiltä kehtaa kysyä! 044 222 9 222             info@patikkamikkeli.fi
Yli 120€ tilauksille ilmaiset toimituskulut! Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Kiikarit

Kiikarit on ehdoton varuste retkeilijälle, lintubongarille kuin veneilijällekin.
On huomattava nautinto katsoa luontoa kiikarilla, jossa on miellyttävä kuva, joka istuu hyvin käteen ja jota on helppo kantaa mukana. Siksi kiikareiden ostoon kannattaa varata aikaa jotta niitä ehtii hypistellä ja testailla ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kiikariin on yleensä merkitty kaksi lukua: suurennus ja etulinssin halkaisija. Esimerkiksi 8 x 40 kertoo, että suurennuskerroin on 8 jaetulinssin halkaisija 40 millimetriä. Lintujen tarkkailuun ja luontoretkille hyviä malleja ovat 7–10 kertaa suurentavat kiikarit, joiden etulinssien halkaisija on 30–50 millimetriä.
Kiikaria valittaessa kannattaa luottaa omiin silmiinsä. Mikäli kiikarin kuva näyttää terävältä ja värit levollisilta, se riittää.

Kiikarit ovat myös hyvin pitkäikäinen sijoitus, ja useimmilla kiikarimerkeillä onkin tuottelleen 10 vuoden takuu. Hyvä optiikka ei menetä ominaisuuksiaan iän myötä. Kiikarista voi tulla luonnon tarkkailija kumppani useaksi vuosikymmeneksi.

Kiikarien valinta on helpointa tehdä kun pääsee testaamaan kiikarit samantien. Jos et pääse liikkeeseemme mallailemaan otathan rohkeasti yhteyttä niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva malli .

Näytetään kaikki 20 tulosta