Kalassa Enonkoskella

Nyt kun pieni puotimme on kiinni täytyy tämä ”ylimääräinen” vapaa ottaa hyötykäyttöön ja tehdä niitä juttuja jotka kiireisen arjen keskellä meinaa jäädä tekemättä.

Tänään oli loistopäivä käydä pilkillä, tosin kovin montaa kertaa sinne ei enää pääse. Päivä oli aurinkoinen mutta tuulinen ja yksi hyväksi havaittu asuste oli Ruskovillan selänlämmitin. Aivan loistava tuote joka lämmitti alaselkää tuulen tuivertaessa.

Kalamiehen vartijat

Kalaakin tuli, paljon pieniä ahvenia ja muutamia isompiakin. Nyt on sitten tehty pikkukaloista nahattomia ja homma on tosi helppoa. Ei saatu omaa videopätkää vielä tehtyä mutta TÄSTÄ voit katsoa mallia. Me tehtiin homma ahvenpuukolla ja toimi oikein hyvin.Nyt voit sitten laittaa meille hyviä pikkuahven ohjeita, kalakeitto, ahvenkukko ja ahvenlaatikko on tehty.

Matkalla uuniin
Ahvenkukko uunituoreena

Nyt kun Pääsiäinen koittaa ja korona pitää meidät kotosalla, nautitaan ulkoilusta ja Suomen luonnosta.

Jos jotain hyvää tästä ajasta on seurannut niin ainakin se että ihmiset viettävät aikaa luonnossa paljon enemmän kuin ennen. Ja se ei ole huono asia. Joten te ketkä vielä pääsette pilkkijäille menkää ihmeessä. Suomessa syödään kalaa keskimäärin 14kg henkilöä kohden ja siitä kotimaisen kalan osuus on vain 1/5 osa. Ajatella, syömme tuontikalaa 80% koko määrästä ja asumme tuhansien järvien maassa. Joten eiköhän laiteta tuo asia kuntoon ja ruveta syömään kotimaista kalaa. Pikku mainos loppuun, Kalastuvälineet löydät tietenkin Patikasta:))

Hyvin toimi kolmijalka pilkkijakkarana:))

Aurinkoista Pääsiäistä kaikille!

Jaa tämä tarina