Wouxun KG-869 VHF puhelinpaketti

Wouxunin lippulaiva, helppokäyttöinen VHF. Pakettiin kuuluu lisäksi pitkä antenni ja Niteforce Headset.

199,00

Varasto loppu

Wouxun KG-869 VHF puhelinpaketti

SKU 130010 Category Tags , ,

Kuvaus

Wouxun Professional KG-869 on valmistajan lippulaiva, luotettava jahtipuhelin, joka ei ketään kumartele. Wouxunin toiminta valikko on markkinoiden parhaimpia. Kaikki toiminnot löytyy helposti ja nopeasti menu-valikon alta. Puhelimessa on iso ja kirkas LCD näyttö. Puhelin on erittäin kestävä valetun alumiinirungon ja polykarbonaattikuorien avulla. Kaikki akun liitännät ovat lehtikullatut, jotka estävät korroosiota.

Wouxun KG-869 on mukava käteen istuva ja metsästyspuvun etutaskuun sopivan kokoinen. Painoa Wouxun KG-869 ei ole kuin 214g. Mukavana teknisenä lisänä KG-869 on kirkas ledivalo, joka sopii vaikka käytettäväksi taskulamppuna.

Wouxunin kaikki komponentit on valmistettu Japanissa jolloin niissä on korkea laatu. Puhelimessa ei turhia nappuloita, toiminta painikkeita on vain 6, josta kaikki toiminnot löytyvät helposti. Vähäisen toiminta painikkeitten ansiosta puhelin kuoressa ei ole paljoa reikiä jolloin vesi ei pääse niin herkästi tärkeisiin osiin. Puhelimen IP luokitus on IP55.

Wouxun KG-869 VHF puhelimessa on pitkä kantavuus ja kuuluvuus 5W lähetystehon avulla. Valmistajat oovät tarkkaan säätänäy puhelimen herkkyyden jotta kuuluvuus olisi virheetön kuuluvuus, jolloin mikrofoniin ei tarvitse huutaa vaan se tunnistaa hiljaisemmanki puheen. Puhelin on virtapihi ja sen stand-by toiminta-aika on jopa noin 35 tuntia!

Wouxuni on varustettu Dual Band toiminnolla, joka mahdollistaa kahden kanavan kuuntelun yhtäaikaa. Voit samanaikaisesti pitää oman VHF puhelimen omalla pääkanavalla kaksisuuntaisena (lähetys/vastaanotto) ja kuunnella kakkoskanavan radioliikennettä ilman erillistä akkua kuluttavaa skannaustoimintoa. KG-869 mallissa on myös skannaus toiminto.

Wouxunissa Professionalissa on myös FM-radio, jolloin voit myös kuunnella radioasemien tarjontaa. Lisä toimintona radio hiljenee automaattisesti, VHF toimintaa ja avutuu kun toiminta loppuu. Radio on hyödyllinen, kun tarvitsee kuunnellla valtakunnallista radiolähetystä esim. hätätilanteessa.

Wouxun Professional KG-869 VHF puhelimen mukana tulee suomenkielinen käyttöohje. Siihen on saatavana myös kattava valikoima lisävarusteita.

Kaikki Wouxun VHF radiopuhelimet ovat CE hyväksyttyjä ja ne täyttävät ISO9001 sekä RoHS laatustandardit. Tuotteen takuu on 1 vuosi (12kk).

Ominaisuudet:

* Pitkä akun stand-by kesto: jopa n. 35 tuntia!
* Kirkasledivalo toimii taskulamppuna pimeässä
* Helppokäyttöinen menuvalikko (6 painiketta)
* Dual Band kaksoiskanava kuuntelutoiminto
* Sama kanavalista muiden metsästys VHF puhelimien kanssa
* 26 VHF kanavaa
* 50 CTCSS alikanavaa
* 105 DCS (Digital CTCSS)
* Lähetysteho 5W
* Taustavalaistu iso LCD näyttö kolmella eri taustavärillä
* DTMF salaus ja purku
* Multi-skannaustoiminto
* VOX
* Kohinasalpa
* Kanavan nimikointi
* ANI (soittajan näyttö)
* Näppäinlukko
* Hätälähetys toiminto
* FM radio tavallisille radiokanaville
* Rannelenkki (mukana)

Tekniikka:
* Kompakti koko: 100 x 56 x 32mm
* Paino: 214gr. (sis. akku ja antenni)
* Valettu alumiinirunko ja polykarbonaattikuoret
* Lehtikullatut akun liitännät
* Kotelointiluokka: IP55 luokitus
* Käyttölämpötilat: -30 °C … +60 °C
* Herkkyys: parempi kuin 0.2µV/12 dB SINAD
* Kanavaväli 25KHz
* Mukana 1700mAh Li-on tehoakku
* Käyttöjännite: 7.4V
* SMA antenniliitäntä: 50 Ω (ohm)

Lisäksi puhelinpakettiin kuuluu pitkäantenni ja Niteforce Headset

Lisätiedot

Valmistaja

Wouxun

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.