Condor Classic 11cm

Tässä on sinun valinta kun etsit erinomaista yleispuukkoa.
Kumikahvaan on yhdistetty legendaarinen Ilves-puukon terä, jonka terävyys on vertaansa vailla.

39,90

Varasto loppu

Condor Classic 11cm

SKU 186015 Category Tags , , ,

Kuvaus

Tässä on sinun valinta kun etsit erinomaista yleispuukkoa.
Kumikahvaan on yhdistetty legendaarinen Ilves-puukon terä, jonka terävyys on vertaansa vailla. Puukon terä on ruostumatonta kromiterästä ja sen pituus on 11 cm. Kumitettu kahva takaa pitävän otteen ja sormisuoja estää ”lipsahdukset”.Oikein näppärä kaveri eräretkillä.

Tuotetiedot
Terän pituus 11 cm
Koko pituus 23cm
Terämateriaali ruostumaton kromiteräs
Kahvamateriaali kumiseos
Tuppimateriaali nahka

Kahva:
Puukon kahvassa käytettävä kumiseos on ergonomisesti muotoiltu, mikä kestää konepesun, helppohoitoinen, hygieeninen ja turvallinen. Kahvan karhennus ja sormisuoja takaavat turvallisuuden

Terä:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on helppohoitoinen ja terävyys säilyy pitkään. Kromin osuus teräseoksessa on 13% ja seoksen kovuus 53-54 Rockweilin yksikköä. Teroittamiseen suositellaan timanttiteroitinta.

Marttiinien käyttämät nahkatupet valmistetaan joko kasvis- tai kromiparkitusta härännahasta. Nahkavuodat ostetaan Euroopasta ja Etelä-Amerikasta. Tuppeja on luonnonvärisiä ja värjättyjä.

Tuppi:
Puukkojen tupet on enimmäkseen käsityötä, koska jokaisen tupen tulee olla juuri oikean kokoinen ja mallinen. Näin ne luovat täydellisen parin puukon kanssa. Nahasta leikataan malliraudalla oikean kokoinen leike, joka liimaataan saumoista ompelua varten. Useimmissa tupeissa on muovinen lesta sisällä, lesta suojaa terää ja samalla tukee tuppea.

Lisätiedot

Valmistaja

Marttiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.