Kuvaus
Erä-lehden testivoittaja 2004 ja Kuningaskuluttajan fileointiveitsitestin voittaja 2012!
Kalan fileeraukseen sopii parhaiten kapea, joustavateräinen veitsi: fileen saa tarkasti irti ruodosta. Voctorinox filetin terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä on huipputerävä. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Muodoltaan kahva on Victorinoxin mainioksi todettua ammattimallia. Mattapintaisessa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin.
Ei turhaan testivoittaja!
Pituus 20cm
Victorinox on Euroopan suurin keittiö- ja ammattiveitsien valmistaja. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä, jonka laatu kontrolloidaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.