Vedenpitävä vihko

4,90

Varasto loppu

Vedenpitävä vihko

SKU 15981001 Category

Kuvaus

Muistiinpanovälineitä tarvitsevat kaikki, mutta vaatimukset niille voivat olla kovin erilaiset käyttöympäristöstä riippuen. Normaali paperi kun ei tykkää kosteudesta, on se ulkona liikkuvalle ongelma.MilTecin vedenkestävä muistilehtiö kestää kaikenlaista säätä ja ääriolosuhteita.

Vedenkestävä muistio pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun liikutaan ulkona ja vaativissa olosuhteissa. Vihkon kuljettaminen ja käyttö on huoletonta, koska ei tarvitse pelätä sen kastumista edes sateessa tai veden alla. Vedenkestävään paperiin voi kirjoittaa lähes kaikilla normaaleilla kynätyypeillä kuulakärkikynistä lyijykyniin.

Juolahtaako mieleesi aina mitä mainioimpia ideoita juuri silloin kun olet suihkussa tai kylvyssä? Ja unohdat ne heti kun olet valmis ja pukeutunut? Nyt voit ottaa Vedenpitävän Muistivihkon mukaan suihkuun, joten et enää ikinä unohda hienoja ideoita.

Vedenpitävä muistivihko on myös kiva lahja jollekulle jonka pitää tehdä muistiinpanoja ulkoilmassa! Tunnetko kenties veneilijän tai eräretkeilijän? Tai puutarhurin? Miten mainio ja käytännöllinen lahja tämä onkaan tämän tyylisille ihmisille.

Vedenpitävä muistivihko
Voit kirjoittaa siihen sateessa
Irtirepäistäviä sivuja 48kpl
Koko: 75 x 130mm

Lisätiedot

Valmistaja

MilTec

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.