Valio Maintenance koiranruoka 21/8

Valio Maintenance -koiranruoka sopii kaikille roduille yleisruoaksi tai ylläpitokaudelle. Ruoka on erinomaisen sulavaa ja siinä on matala rasvapitoisuus. Huom. tämä sisältää vehnää.

26,90

Varasto loppu

Valio Maintenance koiranruoka 21/8

SKU kv1018 Category

Kuvaus

Valio Maintenance on laadukas ja kevyt ylläpitoruoka, joka sopii kaiken rotuisille ja kokoisille koirille. Valio Maintenance koiranruoka sopii erinomaisesti lemmikkikoirille, jotka eivät kuluta paljon.
Valio Maintenance Koiranuoka sopii myös harrastus- ja työkoirien lepokauden ravinnoksi tai seniorikoirien hyvän kunnon ylläpitämiseen ja painonhallintaan. Valio Maintenance koiranruoka sisältää kaikki koiran hyvinvointiin tarvittavat ravinto- ja hivenaineet sekä vitamiinit.
Alhainen rasvapitoisuus pitää koiran painon hallinnassa.
Proteiininlähteenä toimii ensiluokkainen naudanliha.
Valio Maintenance -koiranruoan valmistuksessa on käytetty vain tarkoin valittuja, tuoreita ja puhtaita raaka-aineita. Näin on saavutettu ruoan optimaalinen rasva-, hiilihydraatti- ja proteiinipitoisuus.
Ruoka on säilötty luontaisilla antioksidanteilla ja vitamiineilla, eikä se sisällä lainkaan keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita tai geenimanipuloituja ainesosia. Ei sisällä soijaa.

Valio-koiranruoka on menestyneiden kasvattajien kehittämä koiranruokasarja, joka on valmistettu parhaista raaka-aineista ja laadusta tinkimättä.

Valio Maintenance sisältää
21 % PROTEIINIA – 8 % RASVAA – 320,5 KCAL/100G

VALMISTUSAINEET

Kuivattua naudanlihaa, viljoja, kasviperäisiä tuotteita, öljyjä, rasvoja ja mineraaleja.

Valio Maintenance täysravinto sisältää kaikki koirasi hyvinvointiin tarvittavat vitamiinit sekä ravinto- ja hivenaineet – tasapainoisessa suhteessa. Erinomainen täysravinto kaikille lemmikkikoirille sekä aktiivisesti liikkuvien harrastus- ja työkoirien lepokaudelle.
Ruoki paras ystäväsi mestarikoirien valioruoalla – se maistuu hyvälle!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.