Vaellussauvat Vipole Hiker 63-135cm

Kevyt alumiinen vaellussauva. Meillekin on rantautunut Alppimaastoissa hyväksi havaittu vaellussauvojen käyttö ja vaellussauvat sopivatkin erinomaisesti myös Pohjoismaiden maastoihin. Moni käyttää tukevatekoisia vaellussauvoja tunturivaelluksella rinkkaa kantaessaan ja ne sopivat myös rauhallisiin sauvakävelylenkkeihin.

39,90

Varastossa

Vaellussauvat Vipole Hiker 63-135cm

Kuvaus

Vipole Hiker on alumiinista valmistettu vaellussauva.

Meillekin on rantautunut Alppimaastoissa hyväksi havaittu vaellussauvojen käyttö ja vaellussauvat sopivatkin erinomaisesti myös Pohjoismaiden maastoihin. Moni käyttää tukevatekoisia vaellussauvoja tunturivaelluksella rinkkaa kantaessaan ja ne sopivat myös rauhallisiin sauvakävelylenkkeihin. Vaikka sauvoja ei käyttäisi koko aikaa, ne kulkevat kevyesti mukana ja vaelluksella yksikin sauva voi tehdä ratkaisevasta joenylityksestä turvallisen.

Vaellussauvat voi halutessaan varustaa umpihankisommilla, minkä jälkeen ne toimivat metsä- ja vaellushiihdossa sekä lumikenkäilyssä.

Vaellussauvan kahvaosa on pinnoitettu kumilla ja se antaa erinomaisen pidon niin käsineillä kuin paljain käsin. Twislock-pikakiinnityksellä vaellussauvan pituuden voi säätää helposti haluamakseen. Vaellussauvan pituus täysin avattuna on 135 cm.

Pakkauksessa on 2 sauvaa.

Vaellussauvan ominaisuudet:

paino: 299 g
pituus pakattuna: 63 cm
pituus avattuna: 135 cm
kahvan materiaali: kumi
hihna, jossa pituussäätö
varren materiaali: anodisoitu 7075-F56 alumiini
teräspiikki
Twistlock varren pituuden pikakiinnitys
varren paksuus 12 / 14 / 16 mm
sompan halkaisija: 54 mm

Vipole
Vipole on italialainen sauvavalmistaja. Valikomasta löytyy useita erilaisia vaellus- ja kävelysauvoja. Vipolen perusti Nicola Vidale. Hänen intohimona oli tutkia vaellussauvojen tekniikkaa ja valmistusmenetelmien kehittämistä. Korkea tekninen osaaminen, italialainen design ja parhaiden sauvamateriaalien käyttö ovat puhdasta Vipolea. Yritys tarjoaa kattavan tuotevalikoiman alumiinisista ja hiilikuidusta valmistettuja vaellussauvoja. Vipole panostaa vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Lukuisten innovaatioiden avulla se on kehittänyt The Nordic Power -tuotesarjan, jonka vaellussauvat yhdistävät uusinta huipputekniikkaa lihakseen vahvistamiseen.

Lisätiedot

Mitat 63-135 cm
Pituus

63-135cm

Paino

299g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.