Vaellussauvat Hiking Alu light 2 2-osainen

Kaikenlaisiin maasto-olosuhteisiin sopivat soveltuvat 2-osaiset, kevyet, vaellussauvat . Vaellussauvoilla on kaksi merkittävää etua vaelluksella. Ensinnäkin sauvoja käytettäessä kaikki paino ei ole koko ajan jaloilla, vaan osa painosta kulkeutuu käsien kautta sauvoille.

49,90

Varasto loppu

Vaellussauvat Hiking Alu light 2 2-osainen

Kuvaus

Kaikenlaisiin maasto-olosuhteisiin sopivat soveltuvat 2-osaiset, kevyet, vaellussauvat .

Vaellussauvoilla on kaksi merkittävää etua vaelluksella. Ensinnäkin sauvoja käytettäessä kaikki paino ei ole koko ajan jaloilla, vaan osa painosta kulkeutuu käsien kautta sauvoille.

Jyrkässä alamäessä vaellussauvat helpottavat jalkojen rasitusta ennestään. Monilla voi olla ongelmia jalkojen ja erityisesti polvien kanssa jyrkissä alamäissä, mihin sauvat tuovat huomattavaa helpotusta. Joidenkin tutkimusten mukaan vaellussauvojen käyttäminen vähentää polviin kohdistuvaa rasitusta jopa 25%.

Toinen merkittävä apu on vaellussauvojen tarjoama tuki, josta on apua erityisesti vesistöjen ylityksissä sekä hankalissa maastonkohdissa. Jokainen voimakkaasti virtaavia puroja tai jokia ylittänyt tietää, että kaikki saatava tuki on tarpeen haastavimmissa ylityksessä.

Toisaalta vaellussauvat aktivoivat myös käsiä, hartioita ja selkää. Monet kokevat, että vaellussauvoja käyttäessä hartiat ja selkä eivät ole niin kovalla rasituksella kuin ilman sauvoja.

vaellussauvojen Bi-materiaalinen polymeerikahva tarjoaa hyvän tuntuman. Runko 7075-alumiinia. Putkien halkaisijat 16 ja 14mm. Volframikärki. Mukana kierrettävät 55 ja 85 mm sommat. Säädettävä ranneremmi. Toimitetaan pareittain. Paino n. 265 g / kpl.

Lisätiedot

Paino

n. 265 g / kpl

Valmistaja

TSL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.