Merinovillahousu Ulvang Thermo

Ihanan paksut ja lämpimät merinovillahousut Ulvangilta.

69,90

Merinovillahousu Ulvang Thermo

Kuvaus

Kaipaatko paksumpaa merinovillaa? Ulvang Thermo-sarja on 250g merinovillaa eli lämpöä löytyy.

Merinovilla siirtää myös tehokkaasti kosteutta iholta pois ja hengittää hyvin. Interlock-neuloksella kasaan parsittu kokonaisuus on erittäin kestävä ja miellyttävä käyttää.

Ulvang Thermo-merinovillahousut sopivat loistavasti kaikkiin ulkoaktiviteetteihin – etenkin hikoillessa merinovillaiset housut ovat ihan omiaan tehokkaan kosteuden siirtonsa vuoksi.

Merinovilla materiaalina on kosteutta siirtävä, joten kylmä ei pääse yllättämään. Ulvang Thermon kuitu on 19,5 mikrofonia.

Tuotetiedot:
– Paino: 250 g
– Kuitu: 19,5 mikroni
– Materiaali: 100 % merinovilla
– Hengittävä: Kyllä
– Lämpöä eristävä: Kyllä
– Kosteudensiirto: Kyllä

Miksi valita merinovilla:

Merinovillan tekniset ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Merinovillaiset alusasut hengittävät, siirtävät kosteutta sekä säätelevät erinomaisesti kehon lämpötiloja. Ohutkin merinovillakerros lämmittää tehokkaammin kuin yksikään keinokuitu. Se siirtää kosteutta pois iholta ja haihduttaa sen ilmaan. Merinovilla pystyy imemään itseensä jopa 30% oman painonsa verran kosteutta. Villa lämmittää näin märkänäkin eikä tunnu kostealta ihoa vasten. Merinovilla reagoi kehon lämpötilojen muutoksiin, minkä ansiosta sitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina – jopa kesällä!

Ulvang urheiluteollisuuden johtavia villa-brändejä ja tunnettu kestävistä ja laadukkaista villavaatteistaan. Yrityksen tavoitteena on tuottaa parhaat villatuotteet pohjoismaisiin olosuhteisiin. Ulvang pystyy jäljittämään tuotteidensa jokaisen villaerän ja kaikki tuotteissa käytettävä merinovilla on mulesing-vapaata.

Miksi valita mulesing-vapaa villa:

Mulesing on kirurginen toimenpide, jossa lampaan peräpäästä poistetaan ihoa. Tästä syntyvä arpikudos vähentää loiskärpästen munimista. Loiskärpäset aiheuttavat lampaille helposti myiaase-sairautta. Samassa toimenpiteessä karitsojen hännät usein myös typistetään. Toimenpide on kaiken kaikkiaan lampaille hyvin kivulias. Tapaa käytetään usein suurilla tehotuotantotiloilla, joissa on usein muutenkin huonot elinolosuhteet. Toimenpide on nykyään kielletty suurimmissa osissa maita, mutta valitettavasti ei vielä Australiassa. Valitsemalla Mulesing-vapaan villan, kuluttaja varmistaa vastuullisen tuotannon ylläpitämisen, joka tähtää lampaiden hyvinvointiin ja laadukkaaseen merinovillamateriaaliin.

Lisätiedot

Valmistaja

Ulvang

Koko

XXL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.