Ulkoiluhousut Halti Fort W

Loistavat veden- ja tuulenpitävät DrymaxX®-ulkoiluhousut kun tarvitset suojaa sateelta ja tuulelta, mutta vaadit samalla käyttömukavuutta hengittävyyden suhteen. Ilmava verkkovuori on mukava myös ihoa vasten.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ulkoiluhousut Halti Fort W

SKU 0640389 Category

Kuvaus

Loistavat veden- ja tuulenpitävät naisten malliset DrymaxX®-ulkoiluhousut on loistava valinta kun tarvitset suojaa sateelta ja tuulelta, mutta vaadit samalla käyttömukavuutta hengittävyyden suhteen. Ilmava verkkovuori on mukava myös ihoa vasten. Hyvä mitoitus sekä pelkistetyt yksityiskohdat takaavat, että tuote soveltuu aktiiviseen liikkumiseen ulkona, mutta myös rentoon vapaa-aikaan. Ja mikä parasta tämä ulkoiluhousut edustaa Haltin uutta ympäristöystävällisempää tuotesarjaa sillä housujen valmistuksessa on käytetty kierrätettyä ja bluesign® sertifioitua materiaalia ja housujen pinnassa on täysin fluorivapaa vettähylkivyyskäsittely (PFC-vapaa)

Materiaali: DrymaxX° Classic RPF
– Vedenpitävyys: 9500 mm
– Hengittävyys: 9500 g/m2/24h
– Materiaalikoostumus: 58% Recycled Polyester / 42% Polyester
Teknologiat: DrymaxX® Classic, Eco, Recycled Polyester, THINK ahead
Tuotteen sertifikaatit: Certified bluesign® approved fabric, PFC-vapaa viimeistely , Recycled fabric

Teipatut saumat
Vetoketjulliset taskut
Elastinen vyötärökaitale, jossa kiristysnauha
Kiristettävät lahkeensuut
Heijastavia yksityiskohtia
Haltin ECO-tuote, sillä housujen valmistuksessa on käytetty kierrätettyä ja bluesign® sertifioitua materiaalia ja housujen pinnassa on täysin fluorivapaa vettähylkivyyskäsittely (PFC-vapaa)

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

HALTI ECO-LABEL
Halti ECO-merkityn tuotteen tulee täyttää minimissään ainakin yksi alla olevista kriteereistä:

se on valmistettu bluesign®-hyväksytystä materiaalista
se on valmistettu kierrätetystä materiaalista
siinä on PFC-vapaa viimeistelykäsittely
se on valmistettu luomupuuvillasta
siinä on käytetty korkealaatuista untuvaa, joka on peräisin tarkoin valvotuilta tuottajilta ja on saatu ruokateollisuuden sivutuotteena

Lisätiedot

Koko

36, 38, 40, 42

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.