Trimm Tarppi oliivi 290*350cm

Kevyt tarppi, jonka pystytät todella helposti esimerkiksi vaellussauvojen avulla. Trimm laavukangas painaa ainoastaan 800g.

54,00

Varasto loppu

Trimm Tarppi oliivi 290*350cm

SKU 49258 Category

Kuvaus

Kevyt tarppi, jonka pystytät todella helposti esimerkiksi vaellussauvojen avulla. Trimm laavukangas painaa ainoastaan 800g, joten sitä on miellyttävä kuljettaa mukana. Tarppi soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen retkeilyyn ja kalastukseen. Pakattu vetoketjulliseen pussiin, jossa tarppi kulkee helposti mukana. Lisäksi mukana tulee kaksi kiinnitysnarua ja kuusi maakiilaa.

Koko: 290 x 350 cm
Paino: 0,8kg
Koko pakattuna: 25 x 25cm
Materiaali: 100 % polyester, 3 000 mm vedenpitävyys
Väri: vihreä

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.