Trimm Spark teltta

139,00

Varasto loppu

Trimm Spark teltta

SKU spark Category

Kuvaus

Trimm Spark on edullinen tunneliteltta kahdelle henkilölle. Tämän kevyten teltan otat helposti mukaan niin (2,6kg) vaelluksille, pyöräretkille kuin kanootin kyytiinkin.
Spark teltan erikoisuus on sivuun rullattava päällikangas. Kun ilma on kaunis ja lämmin, voit rullata katon auki ja nukkua pelkän sisäteltan suojassa. Ja mikäs sen mukavampaa kuin loikoilla myös päivällä hyttysiltä ja muilta ötököiltä suojassa katsellen samalla maisemia ja ympäristöä.

Sisäteltta on tosiaan suurimmaksi osaksi verkkoa, joten tuuletus teltassa toimii varmasti. Sisäteltan verkko on aukaistavissa kahdesta kohtaa. Päädyssä on normaalisti oviaukko, mutta myös katon verkko on aukaistavissa vetoketjulla. Eli jos ulkoteltta on rullattu sivuun, telttaan voi kulkea myös katon kautta. Spark teltassa on reilun kokoinen absidi, jossa tavarat säilyvät suojassa.
Teltassa on alumiiniset kaaret, hyvä vedenpitävyys ja teipatut saumat.

Paino: 2,6 kg
Koko: 305 x 145/91 cm (sisäteltta 225 x 145 cm)
Vedenpitävyys 4000 mm, pohja 10 000mm
Väri: hiekka/harmaa

Materiaalit: 100 % polyester, 4000 mm H2O; sisäteltta: Läpäisevä WR 100 % Polyesteri; Kaari: Durawrap 6,3 mm, 7 mm; Pohja: 100 % nylon PU 10000mm H2O

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.