Trimm säärystin

Säärystimet, mainiot suojat likaa ja kosteutta vastaan. Säärystimet suojaavat myös housunlahkeita kun matka kulkee risukossa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Trimm säärystin

SKU 859522 Category Tags ,

Kuvaus

Säärystimet, mainiot suojat likaa ja kosteutta vastaan. säärystimet suojaavat myös housunlahkeita kun matka kulkee risukossa. ja talvella ei lumi pääse kenkään kun laitat säärystimet suojaamaan.
Säärystimissä on suuri etuvetoketju, jossa on tuulensuojaläppä sekä kiinnityskoukku, jotta ne saa tukevasti kenkään kiinni. Säärystimet estävät lumen ja kosteuden pääsemisen punttien ja kenkien sisälle. Ne sopivat erinomaisesti metsästykseen, vaelluksille, marja- ja sieniretkille sekä kaikenlaiseen muuhun retkeilyyn kosteissa tai lumisissa olosuhteissa.

Materiaalit:
450D Polyesteri Ripstop, PU pinnoite

Paino:
220 g

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne. Vaeltajankauppa on Trimm-tuotteiden virallinen maahantuoja. Trimm on aktiivisen ihmisen valinta urheiluun, luontoon ja kaupunkiin.

Lisätiedot

Valmistaja

Trimm

Koko

M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.