Trimm Pack-DSL yhdenhengen teltta

149,00

Varasto loppu

Trimm Pack-DSL yhdenhengen teltta

SKU packdsl Category

Kuvaus

Nyt ei voi telttaa painosta moittia sillä Trimm PACK-DSL teltta painaa vain 650g. Jujuna kevyessä ja silti kohtuuhintaisessa teltassa on se, että pystytykseen tarvitaan yksi vaellussauva tai vastaava. Kaikki muut tarvittavat osat kuten köydet ja maakiilat ovat mukana teltan paketissa. Sisäteltan yksi seinä on verkokangasta, joka suljetaan vetoketjulla. Tämän ulkopuolelle jää vielä tilaa tavaroille. Teltassa on mukavasti tilaa yhdelle henkilölle tavaroineen.

Tästä teltta sinulle joka haluat jättää kaiken turhan painon matkasta pois.

PACK-DSL teltta on valmistettu erittäin kevyistä, mutta kestävistä materiaaleista. Saumat on teipattu ja vedenpitävyys on 4000 mm, pohjasta 10 000 mm.

koko: 210 x (80+60) /110 cm
paino: 0,65 kg
Koko pakattuna: 27 cm x 11 cm
Vedenpitävyys 4000 mm, pohja 10 000mm
Väri: oranssi

Materiaalit: 100 % ultrakevyt nylon ripstop, 4000 mm vedenpitävyys, silikonisoitu. Sisäteltta: WR 100 % ultrakevyt nylon verkko, Dural 7001 T6, 8,5 mm

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.