Trimm One-DSL teltta

239,00

Varasto loppu

Trimm One-DSL teltta

SKU onedsl Category

Kuvaus

Kupolimallinen Trimm One-DSL teltta on tilava yhdelle hengelle ja äärimmäisessä hätätilanteessa tässä majoittuu kaksikin tosiystävää. Mukavan kokoinen absidi tuo lisätilaa kun tavarat oikeastikin mahtuvat siihen. Teltta on valmistettu kevyistä, mutta erittäin kestävistä materiaaleista. Siinä on teipatut saumat ja vedenpitävyys on 4000 mm. Teltta on helppo pystyttää ja se kulkee mukavasti mukana omassa kantokassissaan.

One-DSL teltta kuuluu Trimmin Extreme-sarjaan. Extreme-sarjan teltat on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Ne ovat kevyitä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja. Teipatut saumat vahvistavat rakennetta ja pitävät tuulen, lumen ja sateen varmasti ulkopuolella.

Trimm One-DSL teltta pärjäsi hyvin Erä-lehden soolotelttavertailussa (2016) juuri tilavuutensa ja edullisuutensa vuoksi.

Trimm One-DSL yhden hengen teltta ominaisuudet

Paino: 1,95 kg
Koko: 229 x (81+90) / 96 cm
Koko pakattuna: 45 x 14 x 13 cm
Vedenpitävyys 4000 mm, pohja 10 000mm
Väri: oranssi

Materiaali

Ulkoteltta: 100 % ultrakevyt nylon ripstop, vedenpitävyys 4000 mm, silikonoitu,
Sisäteltta: WR 100 % ultrakevyt nylon verkko,
Kaaret: Dural 7001 T6, 8,5 mm

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.